UA to Canada CUAET
-
Google ‘bsf186’. А зачем? Если вы по cuaet - это не актуально и никакие формы вам не нужны
-
Да, по Cuaet) спасибо огромное за подсказку)
-
Sir Riccardo doubled my investment if $500 in 24hrs to $5600, i have also made successful withdrawal with no complications or fees attached. I highly recommend him for those looking forward to gain financial freedom.. contact him today⬇⬇⬇. t.me/XITNVhJs5MmU8
-
А в чем именно сложность? Работает очень просто - виза ставится в любой действующий паспорт
-
Правильно ли я понимаю, что если у человека например действующий паспорт российский (загран, получен в Турции), при этом есть Украинский просроченный загран. То подается он по анкете как украинец, заполняет данные просроченного загранника, как основного (они пишут там, что если закончился срок - продолжайте заполнять, не страшно). В следующем пункте указывает оба свои гражданства. А дальше он свой российский загран этот просто прикрепляет к анкете? Не видела вроде еще одного поля для ввода данных про второй паспорт. И на счет внутреннего в этом ситуации, указывать украинский?
-
t.me/UAtoCanada/202919
-
Привіт всім, таке питання Подалися на візу Чекаємо поки що відповіді, тим часом хотів би продовжити закордонний паспорт, бо через рік закінчується, якщо продовжу, то треба буде десь вказувати, що міняв? Або якщр поміняємо вже в Канаді, то що буду? Віза продовжиться чи просто переклеється?
-
В мене була подібна ситуація. Паспорт був до 08.09.2022, я його подовжила до 2026 року. Коли приїхала в аеропорт вже у Канаді сказала про це та ворк перміт мені видали по подовженню моєму ,тобто до 2025 року. А ось віза закінчилась як раз 08.09 і я чекаю на нову візу
-
Тут є у закріплених інформація як подовжувати візу вже в Канаді. t.me/UAtoCanada/81497
-
А ви як і де її робите нову?
-
На рахунок квитків, розкажу як я завжди шукаю, може комусь допоможе. Виглядає очевидно, але все ж... Вписую місце призначення в місце вильоту, а в місце призначення - "всюди", і сортую від найдешевших. Таким чином дізнаюсь куди звідти найдешевше, відповідно назад як правило теж. І потім вже шукаю як добратись до того місця якщо це пересадка. На тему не прямих квитків - якщо пересадка в Європі і між рейсами багато часу то я не переживаю. Хто сильно боїться, беріть готель і виліт на наступний день
-
если уже есть виза, есть ли какой то срок по вылету в Канаду ?
-
А треба заповнювати форму на Ворк перміт до 31.03?