UA to Canada CUAET
-
Підкажіть якщо моя сім’я летітиме в Канаду після 31 березня,де можна отримати letter of introduction щоб отримати work permit,його мають надіслати на електронну пошту ? Ми прилетіли в Канаду ще в травні 2022 тому work permit отримали зразу в аеропорту без листа чи ще чогось
-
В ваш аккаунт, куда приходило и приглашение на биометрию
-
Дякую за відповідь,так я згадала що ми отримували такі листи але так як вони не були потрібні в аеропорту я забула про них,дуже дякую Вам ☺️
-
А куди приходить запрошення на вклейку?
-
задавайте питання у чаті, у нас не прийнято просити писати у пп, це чат де обмінюються досвідом, який може бути корисний іншим учасникам
-
Подскажите 🙏🏻 получаем одному члену семьи визу на внутренний паспорт и не могу понять на какой срок ее могут дать. В загран паспорт до конца срока, а как понять с обычным паспортом. Вдруг кто-то уже получал)
-
Подскажите пожалуйста, кто отправлял паспорт на вклейку визы в Канаде? Нужна помощь, не могу разобраться. Напишите пожалуйста в личку 🙏
-
t.me/UAtoCanada/202796
-
Прийшов лист із запитом паспорту, не можу знайти інформацію куди і як відправляти паспорт. У переліку VAC за посиланням у листі немає Канади 🤷🏻♀️
-
після того, як анкету вже подали, лише через кризову форму (посилання в закріпленому)
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста, столкнулись с такой проблемой: 22 января подали семьей заявку на визу по программе CUAET. Нас трое. На меня, пришёл запрос «запрос оригинала паспорта», тут сразу возникает вопрос: Это запрос идёт уже на вклейку визы, или же для каких-то проверок? На маму пришёл запрос на биометрию. А на младшего брата, ничего не приходит. Подскажите, как быть?
-
паспорт просять лише у випадку схвалення візи. усі заявки розглядають окремо, комусь скоріше приходить схвалення, комусь пізніше. що ви маєте на увазі — на маму прийшов запит на здачу біо. він не одразу прийшов, тільки зараз? в закріпленому повідомленні написано з якого віку потрібно здавати біо. тим, кому не потрібно здавати, biometric instruction letter не приходить.
-
Работа на европейского заказчика не будет считаться в опыт работы в канаде. А большая часть программ его требует - поэтому или найти способ как работать через канадскую фирму-прокладку, либо искать программы где опыт работы не требуется, либо все таки искать местного работодателя.
-
t.me/UAtoCanada/199444
-
скористайтесь пошуком по чату, щоб знайти інфо по тому візовому центру, який вам потрібен.
-
Приглашение на биометрию маме, пришло сразу. Так же и мне запрос на оригинал паспорта пришёл сразу. А вот на ребёнка, до сих пор не приходит. Ещё хотел поинтересоваться, можно ли не отправлять паспорт, а передать его в визовом центре, в руки? Дабы обезопаситься.