UA to Canada CUAET
-
Доброго дня. Є кто з наших у Фредеріктоні (Нью-Брансвіку)?
-
Можна. Запис онлайн Досить швидко Нам за 3 дні відповідь прийшла, запис за тиждень
-
Добрий день. Дякую. То напевно треба писати скаргу , але в мене вибиває 404 error .
-
Добрый день. 🇺🇦🇹🇷🇺🇸🇪🇸🇩🇪🇨🇵 English в игровой форме. Для учеников начальных и старших классов, также для дошкольников. И взрослых. Добро пожаловать мир английского языка. 🌎 Также: немецкий, испанский, украинский, французский, турецкий.🤗💙💛
-
На сайті one-way within UK (я в Оксфорді) коштує 20.85 фунтів. Оплачувала як переказ через wise на реквізити з сайту vfs. Роздрукувала чек і відправляла разом з паспортом.
-
А за візу англійську ви не подумали?
-
Отвечу на другом языке. Но это сути не меняет) Как вариант посмотрите связку перелёта через Англию. В Англию через wizzair, оттуда прямым рейсом в Канаду. Мы смотрели аэропорт вылета в Англии Хитроу, у нас предварительно по сумме перелёт выходил грубо говоря в 1500$ на двоих.
-
Доброго ранку! Якщо я відсилаю паспорт на вклейку з Данії до візового центру в Берліні, чи потрібно платити за наступну послугу: "International Courier (per Passport) - Denmark $34.96 26.55"
-
Британія вже як декілька років не входить в ЄС, туди треба візу
-
Якщо Альберта, Едмонтон
-
Доброго дня! Де краще зробити Хелс карту? Онлайн чи в якомусь сервісі? Якщо онлайн поділіться, будь ласка, сайтом. Дякую за допомогу!