UA to Canada CUAET
-
Всім привіт, хтось може підказати, яким чином, якою службою треба відправляти паспорт на вклейку візи в Польщу на приклад? І які документи там потрібно окрім паспорта і листа?
-
Если в ответ на помощь кто-то позволяет себе грубость и угрозы , то "пересмотреть алгоритм" своего поведения должен именно этот субъект, совершенно очевидно лишённый понятий благодарности, этики и элементарного воспитания. В остальном- поверьте, здесь, в группе, и по всей нашей стране и за ее пределами, люди сердцем болеют за каждого, кто пострадал от этой войны. Кто бы где ни находился сейчас, боль дома-ОДНА на всех💛💙
-
дякую за ваші поради, як мені налаштовувати свої повідомлення і як мені вести чат, але я якось сама розберусь. я не вважаю, що в цьому чаті до людей погано відносяться. якщо «читайте закріплене повідомлення» для вас звучить образливо, то це вже не до мене питання, а до себе. на цьому, тему, я прошу закрити.
-
Доброго дня. Не знайшов відповідь на своє питання пошуком. Лечу по фоіл-лесс візі, чи зможу я вже в Канаді вклеїти Cuaet візу у паспорт ?
-
Я жил в Швеции но подавал в Польше.
-
в закріпленому повідомленні є посилання на інструкцію, як податись на візу в Канаді.
-
Да сможете, на основании WP
-
А с какой страны?
-
Записался через сайт в середине января, на конец февраля
-
Мой муж в конце января получил от них письмо (с датой визита к ним) через 2 дня. Дату назначили на первые числа марта.
-
посилання на закріплене для зручності продубльовано в описі чату. ось воно — t.me/UAtoCanada/25