UA to Canada CUAET
-
А хто брав їх курьєра, як вартість , тощо?
-
То їх кур’єр. Я не заповнювала нічого окрім цієї сторінки і сплатила кур’єра на їх реквізити.
-
Доброго дня усім🙏🏻Підскажіть будь ласка!Якщо при отриманні ворк перміт і перетині канадського кордону вернусь назад ,бо маю срочні справи ….потім зможу вернутись назад в Канаду ? Знайому полетіла минулого року ,взяла перміт і певних причинах вернулась в Польщу …тепер її пару дніа назад не впустили на літак до Канади 😳сказали тільки один раз в’їзд … Хто мав чи чув щось про це ?
-
Доброго дня! Чи відвозив хтось паспорт особисто на вклеювання візи в Варшаві? Там треба попередньо записатися, як це зробити, підкажіть, будь ласка.
-
Я не чекала відповіді,паспорт уже був відісланий і тоді прийшла відповідь з проханням перенадіслати знову(я забула помітити в листі Ukraine 2022,може через це і щераз просили надіслати пояснення).Форма листа вільна,вказуєте старі дані паспорта які були записані в анкеті і пояснюєте ситуацію і пишете нові дані паспорта і додаєте файл копію нового паспорта.І записку в паспорт вкладаєте також)
-
На візі W-1 в паспорті написано multiple, що означає, що можна в‘їжджати необмежену кількість разів
-
В грудні особисто не прийняли наші паспорти,хоч я записалась,але сказали тільки надсилати поштою.А от забирати можна було і по запису і поштою.
-
А як записатися?
-
Так пише V-1 multiple
-
Так,і сказали відправити поштою
-
Дивно не то слово,коли прийшов з документами а вони такі - ми від вас не приймемо ідіть на пошту і відправте нам звідти))