UA to Canada CUAET
-
Спасибо !!
-
У нашей дочери сейчас такая же ситуация. Ей на границе выдали Study Permit, нам с мужем WP. Вот только у нее ETA- approved, а внизу написано: Following an assessment of your file, it has been determined that you no longer meet the requirements for an Electronic Travel Authorization (eTA). As a result, your eTA has been cancelled. Your file is now closed. Should you wish to reapply for an eTA, we encourage you to do so only once you have addressed the reason(s) for the cancellation of your application. At that time, you may submit a new application at www.canada.ca/eTA. You are no longer considered to hold a valid eTA. As such, you should not plan or undertake any travel to Canada. У нас с мужем с ETA все в порядке 🤷♀️, но мне WP выдали по украинскому паспорту, а ему - по британскому.
-
Спасибо буду проверять !!
-
Підкажіть будь-ласка, хтось відправляв свій паспорт на вклейку візи до візового центра у Мадриді пізніше, ніж 30 днів? Мої 30 днів завершуються у суботу 25го лютого, і тому питаю. Дівчина по телефону візового центру сказала, що якщо пізніше, то вони надішлють паспорт назад без вклеювання. Можливо це формальна відповідь..
-
Всем доброго времени суток.такой вопрос отправил документы в Варшаву на визу sjtd пришло письмо назад и в нем письмо что необходимо сделать загранпаспорт укр и после подавать , как это понимать и с чем это связано , может кто сталкивался ???
-
Доброго дня підскажіть будь-ласка , чи потрібно проходити мед обстеження до вильоту, чи можна по місцю прибуття ?
-
Измените несколько цифр в ирсс наугад и запишитесь, у меня схожая проблема была, они сами так посоветовали.
-
У меня была ошибка в имени, а на кризисное письмо ещё не ответили, сказали, приходите, только напишите, как правильно
-
Вітаю! Майа, допоможіть будь-ласка розібратись. Коли сім’я приїхала до Канади по cuaet а в дитини закінчився паспорт з візою, потім коли подовжили статус visitor record за якою процедурою можна отримати нову візу? Бо я читаючи чат зрозуміла що подавати окремо на дитину можна як за процедурою outside Canada, тому знов для українців це буде cuaet, вірно? Бо мені вже пишуть що це неможливо і обман, і треба подавати заявку як на себе по своєму ворк перміт по процедурі inside Canada а дитину вказувати депендантом. Допоможіть будь-ласка, дякую заздалегідь.