UA to Canada CUAET
-
-
- безопасность
- экономическая стабильность
- развитая экономика
- доступ к рынку сша
- относительно просто переехать с нормальным статусом
- развитая инфраструктура
-
Ребята, а кто может подсказать как обстоят дела с ипотекой? Например снимать квартиру в Ванкувере 3000$, в какой момент можно брать ипотеку, чтобы 3000$ отдавать банку за свой дом, а не снимать чужое? Я так понимаю, нужен первый взнос, сколько? Я так понимаю нужен паспорт или хотя-бы PR? Я так понимаю нужна кредитная история, можно по подробнее?
-
Це зараз складне питання бо ціни підвищились, але, в цілому, формула приблизна така що за кожні $10,000 річного доходу вашої родини банк вам надасть іпотеку на $60,000. Тобто якщо потрібна іпотека на $600,000, то треба мати щонайменше сто тисяч доходу до податків. Перший внесок - щонайменше 5%.
-
Большое спасибо, информативно! А что по поводу кредитной истории? Как её можно начать "строить"? Находишь работу, получаешь карточку по приезде и просто пользуешься ей исправно пополняя?
-
Найпростіше - принести в банк $1000-$3000 щоб вони взяли як гарантію под карту і відкрити secured credit card на цю суму. Другий варіант - отримати кредитку якогось магазину. В них деколи простіше це зробити ніж в банках.
-
Яи може мені хтось допомогти з запрошенням?
-
Подавайте на визитор виза и потом по спонсор визе перевозите мужа
-
Я получила две визы
-
Привіт всім. Маю таке питання. Зараз в Данії по робочій візі, вже майже 6 місяців тут, ясно, що не від війни тікали. Але в Україну вертатися зараз точно не варіант. Сюди приїхали якраз для того, щоб заробити грошей на Канаду. Коли дізналися, що має бути нова програма для українців, подумали, що втрачати такий шанс не варто. Але не впевнені, чи в нашому випадку буде шанс попасти під цю програму. Можливо в когось будуть якісь думки?
-
Воно майже непотрібне посольству.
-
А як подати без нього