UA to Canada CUAET
-
t.me/UAtoCanada/204709
-
внизу візитор рекорда. у школі можна навчатись по візитор рекорду, якщо у батьків вп. не знаю, чи у всіх візитор рекордах пишуть цю відмітку, але і без неї все буде ок. проте я завжди рекомендую просити для школярів стаді перміт
-
А де вказана ця помітка??
-
Не відають. Знайомий пробував, сказали спочатку реєстрація потім приходьте.
-
ви українець або член сім’ї українця?
-
вся інформація про куает і подачу є в закріпленому повідомленні
-
Я жду уже 7 месяцев скоро восьмой. Не настраивайтесь на быстрое получение чтоб не расстраиваться за зря.
-
В будущем будет конечно, и на PR этот статус надо будет уже доказывать - именно год совместной жизни. Но я думаю к моменту подачи на PR год уже наберется
-
Спасибо) а в будущем, когда например на PR подавать, это будет влиять, как эту анкету подали? То есть хотелось бы на PR как пара подавать, но с другой стороны я так понимаю это и так можно, если например год вместе живете в Канаде? Просто почитав про статус коммон ло, я так понял там именно нужно прожить год вместе, а мы вместе живем меньше года, но в отношениях больше года
-
Нам в той же день прийшли
-
Підскажіть, будь-ласка, як зараз проходить подача на вклейку та отримання паспорта у Варшаві? Я подавала паспорт 11 місяців тому по пошті DHL кур’єром, без запису на адресу ul. Chlodna 51, 22nd Floor, Warsaw 00-867, Warsaw Trade Tower. Вклала в конверт квитанцію про оплату зворотньої доставки кур’єром у Краков і все мені відправили без проблем. А вот як зараз це проходить я не знаю.. Зараз мої рідні збираються відправити кур’єром паспорти з України до Варшави. Якщо як і раньше у конверт вкласти квитанцію про оплату зворотньої курєрської доставки, відправлять до України? Чи зараз потрібен запис і особисто забирати? Бо, чула що в Лондоні з 6 лютого тільки по запису Дякую!