UA to Canada CUAET
-
Я здавала в консульстві Канади в Празі Все є, просто коли реєструвалась на біометрію на сайті ввела Prague, і підтягнуло Все А якщо вводити Check Republic то не підтягує тоді
-
Сьогодні були в Варшаві, здавали біометрію. Пускають тільки при наявності листа підтвердження запису на біометрію. Плюс на одну і ту саму годину багато людей, якщо вам наприклад на 10, то прийшовши до посольства будете приємно здивовані чергою в кілька метрів. Зайти раніше свого часу не можна, а пізніше так.
-
Дякую
-
Подскажите пожалуйста, в моем аккаунте пришло три письма. Последнее Biometrics collection letter, это я правильно понимаю приглашение на биометрию?
-
Спасибі 🙏
-
Возможно, не та анкета. Покажите на снимке экрана без персональных данных, как выглядит запрос оплаты
-
Я читав що люди складають списоки і записавшись вранці до вечора можна попасти. Так розумію треба шукати вільні дні на прийом
-
Питання з зірочкою: Хтось подавав заявку вказуючи якісь criminal offences👮♀ та який був результат по ній? В тещі кримінальна справа за дтп 8-річної давності була, яка в нас в Україні ніде не висвічується як погашена. Думаєм чи потрібно її вказувати бо документів по ній зараз не дістати 😞
-
а довідка про несудимість у тещі чиста чи зі згадкою цієї події?
-
а біо зараз приймають і у віз центрі і в посольстві? на реєстрацію біо в посольстві є окреме якесь посилання?
-
Скажите пожалуйста ,долго ждать с момента подачи биометрии ?
-
А между 24.03 и 6.04 вам присылали какие-либо сообщения (например трекинг номер VSF Global)? Отправила свои документы 31.03 и до сих пор нету никаких уведомлений. Начинаю волноватся.
-
ви імовірно вказали не cuaet, а іншу програму
-
Саме не відобразиться, а от якщо вони подадуть запит... Куди вони подають запит і який, я не знаю(( Якщо просто перевіряють довідку про несудимість через МВС - ваша теща "чиста". Судячи по швидкості обробки, я думаю, що так і є, але чесно - не знаю
-
Биометрия и выдача визы по CUAET бесплатны. Ваш снимок выглядит как экран оплаты обычной visitor визы. Убедитесь, что следуете инструкции по заполнению: на ранних этапах там есть выбор программы для подачи, нужно выбирать CUAET