UA to Canada CUAET
-
не розумію до чого тут адміни цього чату) я навіть не знаю де місто Видное🤦🏼♀️ це питання до вас, чого ви сидите в російському чаті
-
Я думаю что это тот случай ,когда нет смысла развивать этот диалог !)
-
Покажите пожалуйста, где на скрине «кто-то из наших администраторов»
-
Наталія, я вже сказала — ваші фантазії залиште для себе. я перший раз бачу цей російський чат, в якому сидите ви! тож хто із нас проросійський і так ясно. ви вже з глузду з’їхали
-
Подивіться скрін уважно. Голосує хтось від вашого каналу. Підписники таким правом не володіють. У вас, до речі, тайм стоїть на відповідь) 4 хвилини. Тому не можу відповісти усім зразу на коментарії
-
😎 і на секундочку, проросійські! розмовляю українською, українка, веду чат для українців вже рік і ПРОРОСІЙСЬКА!🥸
-
наш канал називається не «Информация по переезду в Канаду», а «UA to Canada CUAET». тож заспокойтесь і ідіть воювати з кимось іншим, бо у вас точно проблеми з аналізом інформації. до побачення, шановна
-
Сьогодні був інфопривід - вибух на коксохімічному заводі в цьому місті. Багато українців ринулися в цей чат, це звичайна річ. Їх стали банити. Масово. І там в голосуванні за бан серед тих, хто підтримав саме бан - ваш канал. На нього там прямий тег. Власне, я так на вас і потрапила. І просто задала питання- чому адміни так голосують. Це просто здивувало.
-
на все добре, добра ви наша проросійська Наталія я не маю відношення до якихось лівих сайтів і хто ставив посилання на мій канал там я не знаю.
-
Вот и я о том же. При нажатии на ссылку "информация по переезду..". Открывается сайт, на сайте прямая ссылка на ваш тг чат. Не сложно проверить. Не ожидала агрессии от владельца этого чата. На все дрбре)
-
так, загадка як цей Информация по переезду став моїм чатом)
-
На хвилинку, я на нулі, якщо Ви в курсі де це.. А так, да. І Вам, логіки та добра.
-
Спасибо!