UA to Canada CUAET
-
t.me/UAtoCanada/207009
-
Теж цікавить, як взаємодіє британська віза (для українців) та канадська Чи можна подаватись на одну маючи іншу
-
Спасибо за ответ) мы разведены в Украине, только начался ковид, и я так и не поехала с тех пор, чтобы получить на руки свидетельство разводе.
-
Можна мати обидві,адже це просто візи.
-
тут весь чат кожен день про те, як і куди відправляють дитячі паспорти без реквесту і про те, як довго розглядають дітей
-
Схожа ситуація, але тут чомусь ніхто не поділився досвідом....
-
Покажіть хоч одне повідомлення як відправляти дітей без ріквесту, буду вдячний, я не знайшов....
-
Доброго вечора! Заздалегідь перепрошую, якщо подібні питання уже були, але чи хтось вклеював візу у VAC у Празі? Маю кілька питань: 1) Чи може близький друг власноруч передати оригінал мого паспорту і чи потрібно оформлювати для цього якісь дозволи? 2) Які документи, крім паспорта і original passport request необхідні при подачі? 3) Як оформити запис на візит у місцевий VAC (як я розумію, спонтанно прийти - не варіант)? Дякую!
-
t.me/UAtoCanada/208004
-
але це на ваш страх і ризик, тому що офіційна інфо — лише з реквестом. t.me/UAtoCanada/212658
-
Найдите что надо отправлять с паспортами детей без риквеста. Копии паспортов родителей, визы родителей, Consent letter на каждого ребёнка, риквесты родителей, свидетельства о рожд детей копия и перевод на английский через бюро переводов. Письмо прохання вклееть визу.