UA to Canada CUAET
-
Інформація щодо продовження дії програми CUAET. Податися на програму можна до 31 березня. Хто встиг, той отримає візу, якщо все гаразд з документами. І отримає дозвіл на роботу по прильоту на три роки (або до дати закінчення дії паспорта). Щодо одноразової фінансової допомоги, то її будуть надавати тим, хто отримав візу в паспорт (не запрошення на вклейку, а фізично вклеєну візу) до 31 березня і прилетів до Канади до 30 червня. Хто отримає візу після 31 березня або прилетить після 30 червня, то не отримає її. Підтримка новоприбулим з тимчасовим поселенням буде надаватись на розсуд провінцій і за їх кошт.
-
Здравствуйте. Когда отправлю курьером паспорт в визовый центр, где мне наблюдать за изменениями в процессе рассмотрения заявки? На сайте визового центра или в IRCC?
-
Прошу прощения. Подскажите, пожалуйста. Я уже нашла, что работа не должна пересекаться с учебой, и не должно быть пробелов. Но, что если система меня пропустила на следующую страницу, а я заполнила и учебу и работу в одни года. Я работала официально и училась на заочке. Система не пропустит когда я попытаюсь отправить апликашку? Лучше переделать?
-
@gracopainter ознайомтесь із правилами чату, особливо пункт номер 3. неофіційна інформація від блогерів в цьому чаті м‘яко кажучи, не заохочується. про фін допомогу можете прочитати в офіційних джерелах, особливо, що таке temporary resident status. і що це НЕ є віза. статус — це worker/student/visitor в Канаді, а не віза. повідомлення, які ґрунтуються на «один недоблогер сказав», будуть видалятись. читайте офіційний сайт, бо я вже втомилась кожної ночі о першій годині одне і те ж розказувати в чаті другий день поспіль
-
я теж розмовляла. і що? прочитайте офіційну інформацію. там чорним по білому написано, в кінці кінців! коли вже настане той день, коли блогери перестануть хайпувати і заробляти гроші на тому, в чому вони не розбираються. на цьому тема закрита, бо мені вже терпець скоро увірветься
-
все за один день робиться. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-temporary-residents.html#exam
-
Для людей, які їдуть в Канаду бронюйте готель ще в дорозі, така можливість є, дружина в Канаді місто ОТТАВА, вона і двоє діток, готель не продовжили, і сказали що з поселенням починаються проблеми. Скрін прикріплюю, це підтвердження бронювання, вони ще були в дорозі
-
А хтось знає, де помилка і чому далі перейти не можна?
-
𝐓𝐡𝐢𝐬 𝐦𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐛𝐞 𝐮𝐬𝐞𝐟𝐮𝐥 𝐭𝐨 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐡𝐞𝐫𝐞, 𝐢𝐭'𝐬 𝐚𝐦𝐚𝐳𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐨 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐞 𝐢𝐧 (𝐂𝐫𝐲𝐩𝐭𝐨𝐜𝐮𝐫𝐫𝐞𝐧𝐜𝐲). 𝐈 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐝 𝐰𝐢𝐭𝐡 €𝟓𝟎𝟎 𝐚𝐧𝐝 𝐢𝐧 24𝗁𝗈𝗎𝗋𝗌 𝗂 𝐠𝐨𝐭 𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭 𝐨𝐟 €5,500. 𝐓𝐡𝐢𝐬 𝐰𝐚𝐬 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐟𝐮𝐥 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐭𝐡𝐞 𝐡𝐞𝐥𝐩 𝐨𝐟 𝐌R JAMES 𝐓𝐡𝐚𝐧𝐤 𝐲𝐨𝐮 . 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐢𝐬 𝐦𝐲 𝐥𝐢𝐭𝐭𝐥𝐞 𝐰𝐚𝐲 𝐭𝐨 𝐬𝐡𝐨𝐰 𝐡𝗂𝗆 𝐚𝐩𝐩𝐫𝐞𝐜𝐢𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧.👇👇🎊 t.me/joinchat/y1qxFChKoIhmMGU0
-
Доброго ранку. Як правильно потрібно завсідчувати переклади? Нотаріально завірені чи печатки бюро достатньо? Мене цікавить не тільки для аплікації, а і для того щоб з собою потім були ці документи, можливо їх прийдеться вже у Канаді десь надавати і щоб я не шукала де там це зробити.
-
Типу так?