UA to Canada CUAET
-
Доброго часу, розумію десь є відповідь на моє питання, але все таки, що робити якщо паспорти не були відправлені протягом 30-ти днів, чи треба прикладати якусь форму, чи можна відвезти, і ще одне, якщо везти самому то я так розумію реєструватися не треба, можна просто приїхати і віддати, прошу підказати, можна в приват, дякую завчасно.
-
не сразу же, когда рассмотрят заявку, тогда придет запрос на паспорт. просто ждите писем от IRCC
-
Добрый вечер. 1.03 сдала биометрию и 9.03 пришло два письма: 1. Biometric Letter 2. запрос на паспорт
-
в профілі повинні з’явитись дані про біометрію. номер і строк дії. більше нічого не відбувається
-
Добрий вечір, підскажіть будь ласка хто може, ми пройшли біометрію у Львові три тижні назад і тепер наші дані висять в повітрі, немає інформації чи дійшли наші дані чи ні. Хто робив біометрію у Львові скільки Ви чекали відповідь, що можна вклеїти візу?
-
На порталі нічого не пишуть. Дякую за відповідь буду чекати
-
що саме не пишуть? номер біометріі є в профілі?
-
Спробуйте зателефонувати на гарячу лінію +16133214243 (час до 19:00 по Оттаві), підготуйте номер заявки, дату народження, місце народження, імейл, телефон та адресу проживання. Ми дізнавалися так на якому етапі розгляду заявка, де розглядається і чи потрібно дослати якісь документи. Телефонували через додаток Telbo безкоштовно
-
можно - в закрепленном сообщении подробно все описано
-
этот срок будет указан в том письме, о котором я вам писал выше