UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, маю запитання, буду дуже радий якщо хтось відповість Подавався на cuaet і отримав лист, що маю місяць на подачу паспорта та деяких інших документів до vac центру. На жаль не міг це зробити протягом місяця і пропустив дедлайн здачі. Наскільки я розумію мала б прийти відмова, але нічого ще не прийшло і я задаюсь питанням: мені все ще можна відправляти документи чи чекати коли прийде відмова і податись на cuaet повторно. Просто часу небагато до кінця програми і хотілось би дізнатись, можливо хтось ±знає що робити в такій ситуації. Також, підкажіть як можна зв'язатись з ircc (чи хто там допомагає з питаннями подібного роду) окрім як по телефону? Чомусь не можу їм подзвонити ні з німецького ні з українського номеру, виклик одразу скидається
-
Срок действия письма - это есть срок, в который надо заехать, чтобы дали пермит. В нем же об этом прямым текстом написано
-
А шубу норковую?Тоже не нужно указывать?И ходят ли в шубках в Канаде?Вещь дорогая,бросать в доме жалко😩
-
если у вас внезапно в автомате при въезде будет вопрос "везете ли вы норковую шубу?", то скажите конечно))
-
Подскажите,как получить расширенную страховку?
-
Говорят в Канаде холодно,мы в Калгари подались.Спасибо)А то я думала брать,не брать,не хочется белой вороной ходить😆В чем там люди ходят зимой?В пуховиках?Ведь морозы же.
-
😂 нет,ну а что,люди разные есть,можно и в трусах в минус 40.Главное шапку одеть!))
-
в шортах и пуховиках Canada Goose)