UA to Canada CUAET
-
до чого тут допомога по втраті роботи і виплати 3к?
-
Є посилання на інформацію, я не знайшла такого(
-
я вже достатньо в Канаді прожила, щоб знати, як це працює. якщо написано, що звітувати не потрібно. значить НЕ потрібно і крапка.
-
Австралія теж має значну малозаселену територію І як на мене є деяка схожість на Канаду - така ж потреба в аграріях та загалом "робочіх руках",більшість економіки зосереджена навколо 3х великих міст(В Канаді це Торонто,Ванкувер та Монреаль, в Австралії Сідней,Мельбурн та Брісбен)
-
Мова про те, що все можна відслідковувати і якщо людина бере гроші і звалює не зрозуміло, як буде, якщо вона "колись там" вирішить емігрувати в Канаду. Це не Україна, треба розуміти.
-
Подивимось.
-
в канаде прозрачны цели и ответсвтенность за деньги, которые она раздает. это прописано в правилах выдачи помощи. там отсутствует ответственность за нецелевое использовавание или какие-либо требования и последствия. через Н лет, канада не догонит и не даст ай ай ай. это так не работает. все правила 'на берегу', а не 'опосля'
-
В мене і в Україні чудова і цікава робота але є дитина, їй треба йти до школи. Тому, може влітку поїдемо. І, я розумію, що грошей буде більше але не можу відірватися і лишити чоловіка - не зрозуміло на який час. І, скорше за все, що він піде в ЗСУ, якщо ми поїдемо І, родичи кличуть до Канади. Таке, коротше.
-
Підкажіть, може хтось стикався з проблемою. Мати поїхала до Німеччини через Польщу. 26.12 перетнула кордон із Польщею і 3 дні вони провели у таборі у Польщі, тільки 28.12 заїхали на територію Німеччини. Якщо вказую дати в пункті, де ви були за останні 6 місяців, то вказую, що у Німеччину заїхали 28.12 по сьогодні, а з України виїхали 26.12. Програма не пускає, треба щоб наступного дня була дата, я так розумію. Це що Польщу теж треба зазначати?