UA to Canada CUAET
-
30 дней для нас украинцев сняты, 31 - окончательная дата подачи заявки - раз у вас уже биометрия то заявку вы уже подали
-
Доброго вечора, якщо я маю два закордонніх паспорти, чи потрібно мені писати в розділі подорожувань дані з обидвох? Чи тільки з того який записав у програмі?
-
подскажите пожалуйста, если в ворк пермите указана employment location Quebec Nes, можно ли работать у других провинциях?
-
у вас же спрашивают, куда ВЫ ездили, а не ваш паспорт. естественно все
-
Зависит от визового центра, но скорее всего запись нужна. Пишите vfs краків, например, идете на сайт вфс по кракову, в разделе faq/book appoinment узнаете на что они хотят запись и ссылку на портал по записи
-
Привіт. Допоможіть будь-ласка з заповненням форми 5710 для зняття обмеження з WP. Подавались в травні 2022 року по програмі CUAET коли всім ставили visitor в незалежності ставив галочку працювати чи ні. Тому під пунктом 2 ставити status Visitor як в паспорті чи Worker ? 5. Можу поставити електронний підпис чи потрібно роздрукувати документ і підписати ? Дякую
-
t.me/UAtoCanada/180262
-
віза — це не статус. у вас є ворк перміт, це ваш статус. у вас же не візитор рекорд. не плутайте ці поняття. роздруковувати не потрібно — просто ім’я фамілія, так як ви вже зробили
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, може в когось була подібна ситуація. В моєму паспорті частину штампів на кордоні не видно добре дати… як правильно заповнювати анкету, де потрібно вказати всі подорожі за останній період … писати навмання ? 🤷🏻♀️ си бус такие досвід у когось ?
-
Доброго вечора,підскажіть як найдешевше летіти до Торонто?Зараз знаходжусь в Словаччині