UA to Canada CUAET
-
Кого цікавлять строки розгляду аплікації, та чи можна щось якось прискорити. 19 серпня 2022 - подали аплікації на всю родину (батьки на 2 дітей) 7 вересня 2022 - дружина здала біометрію 28 листопада 2022 - чоловік здав біометрію 2 грудня 2022 - прийшов запит на паспорт для чоловіка 6 січня 2023 - віза "схвалена" для чоловіка 7 лютого - прийшов запит на паспорт для дітей (навіть без дружини) 8 березня - відправили паспорти 22 березня віза схвалена для дітей та для дружини Тобто Розгляд справи чоловіка тривав 4 дні Розгляд справи дружини та дітей тривав майже 6 місяців (з 7 вересня по 22 березня) Починаючи з грудня писали до Кризової форми. Відповіді завжди+- однакові - "ми розуміємо, ми спостерігаємо за ситуацією, ми поставили вас в Пріоріті"
-
Практически всем по прилету выдают wp с ограничениями, даже если медицина пройдена уже. Проще и надежнее, а еще и дешевле (а внекоторых провинциях бесплатно) пройти по прилету, эта процедура занимает 30 минут времени.
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, якщо загубився паспорт с візою, що треба робити і куди звертатися щоб вклеїти ту саму візу в новий паспорт ?
-
Добрый день ,мне пришел реквест.Надо сдать паспорт в Париже ,я не могу понять ,там надо записываться на рандеву или можно без рандеву приехать? Я нашла у них только запись на биометрию,я ее у них же и сдавала ,а запись на рандеву сдать паспорт на вклейку визы не нашла .
-
90 дней же, нет смысла бежать проходить сразу по прилету. Или вам нужно снять ограничения для работы?
-
Добрий день маю питання. Вчора прилетів разом з своїм common-law partner, який має громадянство Польщі до Торонто. Офіцер сказав, що не може видати партнеру WP, тому що він теоретично ще не прилетів до Канади (не отримав ще печаті на eta) і що треба це робити онлайн (?). Максимально дивна відповідь. Я намагався кілька рази пояснити, що вписував парнера до своєї аплікації (і додав усі підтверджуючі документи) та про те, що на сайті було написано, що по прильоті за наявності відповідних документів, офіцер надає wp. На що офіцер відповів - треба робити онлайн як особа яка вже вїхала до Канади. Чи щось змінилось у програмі? Чи просто потрапив на такого офіцера? Чи можна виїхати з Канади та ще раз спробувати? Чи все ж таки пробувати надсилати заяву онлайн?
-
То просто потрапили на такого офіцера Можна ще раз спробувати вилетіти/влетіти, якщо є можливість, можна через сухопутний кордон зі США, можна онлайн (але це час буде)
-
Министр иммиграции прямо сейчас: ⚡️CUAET продлили до 15 июля. А приехать можно до 31 марта 2024. Что это значит — нам отдельно расскажут наверное. ⚡️Финансовую помощь и помощь с обустройством вроде продлевают.