UA to Canada CUAET
-
Доброе утро! Мой муж находится в Украине. Мы с дочерью в Вене. Скажите, пожалуйста, чем лучше переслать его паспорт мне для вклейки визы? Можно ли это сделать Новой почтой? И нужна ли доверенность для меня от него, чтобы я могла отнести его паспорт на вклейку визы (в Вене, насколько я знаю, можно просто принести паспорт для вклейки)?
-
Верно, но поездки все указать
-
Підкажіть будь ласка, якщо номер паспорту в перміті вказано на старий паспорт, а зараз новий вже і віза в ньому, це ок? Старий паспорт сгорів на пошті, коли їхав з вклейки візи до мене. Шахід в відділення прилетів. Тому візу вклеїв повторно, вже у новий, написав в кризову форму та отримав добро від них. І все наче ок, та не дуже подобається що різні номери паспорту тепер
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, такой вопрос, если билет через Торонто, а конечная точка британская Колумбия, я так понимаю надо получать ворк пермит в первом международном аэропорту Канады (сколько по времени примерно?) и это разрешение работает на территории всей Канады или есть какие-то ограничения?
-
Добрый день! Вы уже вклеили визу в старый паспорт или у вас просто есть письмо с одобрением, но виза еще не была вклеена?
-
На е-мейл вам не прийшов ?
-
На сайті vfs є форма для звернень , напишіть туди, швидко перевіряють і відповідають
-
Спасибі, перевірив, пусто. Після біометрії і як здав паспорти (1 березня) більше не приходили листи від VFS Global. А 22 березня прийшов лист від IRCC про зміну статуса. І коли в кабінет зайшов то там показало що статус змінений на апрув. А на наступний день після approved вже пришло в IRCC POE letter
-
Есть и такое) надо менять лимит
-
Люди,вибачте, трошки не про Канаду, але крик душі, напишіть будь ласка, хто подорожував по Європі з додатком Дія ПЛ? Чи виникають проблеми при пересуванні? Я знаходжусь в Польщі, вже майже рік, маю статус УКР, дні безвізу в зоні шенгену вичерпані (я так вважаю), хочу поїхати до Італії на день/два, чи виникнуть в мене якісь проблеми якщо доказом мого знаходження в Італії буде не віза, а саме додаток Дія ПЛ? Потрібна інформація від людей, хто вже пройшов через це.
-
Через онлайн кабинет