UA to Canada CUAET
-
Интересно - вообще эта печать означает «отменена», но ее не должны были ставить, у вас многократная виза. Вам ничего не объяснили при этом?
-
t.me/UAtoCanada/217326
-
Всем привет! Наверняка уже много людей это сделали и делились информацией, но я не могу найти. Мы с ребёнком уже в Канаде, срок действия паспорта закончился. Сделали новый паспорт. Какой порядок действия дальше что б получить новую визу и пермит Заранее благодарю❤️
-
Підкажіть будь ласка Для анкети Склад сім’ї: Я- мама, двоє дітей, та мої батьки. На батьків подавати окремо? Чи разом з нами?
-
Получите новый паспорт через консульство С новым паспортом подавайтесь на новый work permit и новую визу если нужно
-
в закріпленому повідомленні є посилання. t.me/UAtoCanada/190327
-
Дякую! Підкажіть, я правильно розумію, якщо термін візи і перміту вже закінчився, то потрібно подаватись на «відновлення» і сплатити 200$?
-
як же так ви затягнули? відновити статус, якщо пройшло 90 днів не можна. ваша дитина — нелегально знаходиться в країні вже майже півроку, наслідки в майбутньому можуть бути серйозними. пишіть через кризову, скоріше всього вони скажуть подаватись на temporary residence permit (це для тих, хто inadmissible to Canada) і ворк перміт. головне — не виїжджати з Канади, бо назад не пустять і можуть поставити бан на 5 років.
-
У дитини закінчився перміт в жовтні
-
віза ніякого відношення до статусу в Канаді не має, це документ для в’їзду. якщо статус прострочений — так, потрібно відновлювати статус. як давно він закінчився?
-
Допомагаю подрузі з цим питанням. Нажаль, трапився їм «адвокат», який сказав що нічого не потрібно робити, і дитина має права матері. В цей момент соціальний працівник був з ними. Три рази перепитували… коротше, місцевим «спеціалістам» довіряти не можна і потрібно сто разів перевіряти чи все вірно зрозуміли… Дякую, відправимо запит в кризову форму
-
Доброго дня. Скiльки максимально треба (чи можливо) чекати вiдповiдi та запиту на вклеювання вiзи для 3 рiчноï дитини? Дорослим вже в груднi прислали паспорти з вiзами. Про дитину тиша. Хто скiльки чекав? Через скiльки мiсяцiв вiд подачi заявки можна вже в кризовий центр писати с питаннями?
-
так, на жаль завжди потрібно читати офіційний сайт та все самому перевіряти. напишіть мені у приватні повідомлення, я трохи пізніше, коли буду не зайнята, вам ще розкажу з цього приводу, що робити
-
Всем привет Ребята, программу продлили же ? После 31 марта финансовую помощь не оказывают ?
-
Wow, despertarme todos los días para ver mis notificaciones de retiro exitosas en mi correo es lo mejor que he deseado para mí, puedes contactarlo para obtener más información y más ganancias. t.me/+SF1HinKVwLo0ZmM0