UA to Canada CUAET
-
І у мене така проблема і я не знаю що робити уже 4дні мене не проростає далі,ви вже зрозуміли чуму так сталось у вас може підкажете!?зарання дякую
-
Вітаю! Маю питання. В зв'язку з продовженням CUAET вирішив подати на себе та дружину з дочкою. В мене є В-1 (visitor-business) дійсна до середини 29 року. Тобто відбиткі та документи точно є в базі. Чи змінюється щоcь в процесі та термінах подачі по програмі CUAET? Чи це як лотерея на грінкарту? Хтось за місяць отримує, а хтось 8 чекає. Дякую за відповіді
-
в Канаді немає віз В-1. в Канаді видають візи Visitor (V). якщо ваша віза ще діє, подаватись на куает не потрібно. якщо у дружини та дочки немає — нехай вони подаються.
-
я вам у приватних повідомленнях все написала, в чаті вам вже рази 3 відповідали. доки ви не навчитесь читати те, що вам відповідають — ніхто вам допомогти не зможе.
-
Здавав та був в Канаді наприкінці 20219 року перед ковідом. не американьска в мене, а канадська
-
дуже дякую за офіційну інформацію!
-
зрозуміло, я думала просто візитор у вас. всеодно не потрібно подаватись на куает. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/cuaet.html#visa-eta
-
На скільки пам’ятаю там 7 категорій
-
коли будете подавати дитину, то завантажте скан вашої візи і напишіть, що поїдете усі разом.
-
а тут трохи детальніше будь ласка. в дружини та доньки не має візи. я профіль заповнюю від дружини, додаю там доньку та скани своіх документів. вірно? завірений переклад шлюбу та свідотства про народження дитини маю ще з мого пакету документів
-
скан вашої візи, в additional documents для дитини. щоб вони бачили, що двоє батьків їде з дитиною. свідоцтво про народження для дитини також завантажуйте, звісно. в документи для дружини це не потрібно завантажувати, лише свідоцтво про шлюб
-
а де ви прочитали, що потрібно подавати нову заявку, якщо не здали біометрію? є чіткі інструкції, що робити зараз, коли дедлайн з 31 березня повертається. читайте посилання в закріпленому.
-
Хто може скинути зразок доручення, щоб знайомі забрали паспорти🙏🙏🙏