UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, така ситуація Відправила в Лондон два паспорти на вклейку в одному конверті, зворотна доставка сплачена на кожен паспорт окремо. Один паспорт вже повернувся до мене, і я отримувала на емейл регулярно повідомлення про то, що з ним робиться. По другому паспорту суцільна тиша, тільки в самому кабінеті одночасно змінили що все апрувд і з'явилось letter of introduction. Шо робить, бо хвилююсь 🫠
-
Привет Ребята если у моего отца родители из Азербайджана указывать информацию о них ? Он гражданин Украины
-
Добрий день, у мене питання на рахунок візи для дитини 7 років. Приїхали у січні, у лютому закінчилась віза, але паспорт був уже подовжений. Як правильно зробити йому візітор візу: від мого імені ? ( я заповнила, але ж все на мене, на нього тільки ім‘я та дата народження указала, коли зробили примітку , що заповнюю на родича а не на себе). Якщо Від його імені десь читала, так в кінці підпис, а він не має на це права. Підкажіть будьласка хо був у схожій ситуації, як правильно це робити. Дякую!
-
не зрозуміло, що ви маєте на увазі. вказувати інформацію де? в розділі про батьків?
-
який статус у дитини? візитор чи студент?
-
якщо як аутсайд, то через портал куает — так, як першого разу.
-
ви сказали, що все на вас — тому я і запитала. ви по інструкції, яка в закріпленому, подавались? з порталу куает?
-
Спочатку анкети є питання чи заповнюєте самі Чи ні То хто Юр консультант Чи хтось інший (член сім‘ї, друг) І вказуєте дані
-
Да Они просто не граждане Украины А отец да
-
Так
-
Це ви також в Варшаву, поштою ?
-
в розділі family information “tell us about your parents” запитують про батьків. від того, що хтось не українець, він не перестає бути матір’ю чи батьком.
-
Я на 3 дні раніше вас всі паспортм пошта польська відправила і поки навіть не отримала данні від них, що вони попали на реєстрацію( а ваші коли прибули на реєстрацію в візовий?
-
подаватись потрібно через портал, не так як ви подаєтесь. так, як ви хочете тут податись — неправильно. заповнюйте все так, як в інструкції в закріпленому.