UA to Canada CUAET
-
Може й так, але, як я завжди кажу своїм дітям, люди навколо приймають не те, що ви маєте на увазі, а те, що ви кажете. Якщо ви гарно володієте мовою, але вам "впадло" правильно нею користуватися та виправляти свої помилки, то вона вам і "не далася", у сенсі "на фіг".
-
Ааа, зрозумів. Я відвозив свій паспорт, вклеював в Бухаресті, 200км їхати. Відправляти поштою дорожче буде(. Але дякую вам за інформацію.
-
Нам до Варшави майже 400, 18 злотих заплатила за доставку 5 паспортів , назад вже кур'єра оплачувала по реквізитам vfs
-
Може ви й не повірите, ваше право, але так, і на трьох мовах.
-
А ваші діти,що вміють правильно писати?
-
Дивно... То ви їх так заставляли вчитися та
-
Змушував тільки старшу, а молодша все якось сама.
-
Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать 800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
-
Добрий день! Чи хтось знає яку службу доставки використовує візовий центр в Варшаві? Для зворотньої відправки. Дякую!
-
Я можу вам розповісти про власний досвід вивчення англійської. В школі я її вивчав, як і більшість, тільки номінально. Потім був ВНЗ, де якось не дуже й хотілося її вивчати, тому ледь-ледь на три бали здав. Але через кілька років я отримав дуже гарну на той час роботу, де мова ведення документації та письмового спілкування між підрозділами була тільки англійська. Часу на курси зовсім не було, тож я намагався навчатися самостійно. Якусь базу, звісно ж, я придбав, достатню для письмового спілкування, але жодним чином не для живого. А потім мене відправили до місця, де я був єдиню неангломовною людиною. І я бігло заговорив через 2-3 місяці. З того часу я постійно працюю в англомовному оточенні, тож англійська в мене навіть краща за українську. Нещодавно здав IELTS на С1, і це, фактично, не вивчаючи її у повному сенсі цього виразу. Головне - це бажання і практика. Я працював колись в Бразилії, там у мене був колега голландець, який мешкав там вже дуже давно та мав дружину бразил'янку. Так ось він мені сказав: Якщо хочеш швидко вивчити португальську - одружись тут. Дружина тебе навчить швидше за будь-яку школу.
-
Так, вони просять вказати всю кримінальну історію, якщо наприклад не вказувати, будуть серйозні наслідки
-
Варшава - Вроцлав 2 дні
-
Чи хтось замовляв доставку паспорта з Варшави в інше місто Польщі (наприклад Краків)? Скільки днів у кого займала доставка?