UA to Canada CUAET
-
Откройте Ета прямо сейчас!
-
зареєструйте на дитину (не на вас), ircc account і звідти подавайте на продовження статусу. поспішати не потрібно, уважно все зробіть. у дитини ще 2 місяці легального статусу є, щоб податись. усі подробиці в закріпленому є, по посиланню. t.me/UAtoCanada/190327
-
Можете попасть на Security Screening будете сидеть бог знает сколько! Ета делается за 5 минут. Лучше её иметь действительную.
-
Я окремо всіх реєструвала, у неї свій аккаунт, куди приходити листи про візу. Потрібно зробити новий ? Я трішки заплуталась У старому акаунті знаходжу тільки попередню інформацію
-
дякую, що все в подробицях написали, дуже корисно. сподіваюсь далі будуть тільки гарні емоції.
-
Підкажіть будь ласка дитині шість місяців коли подаємо заявку вказуєм ворк перміт чи гостьову?
-
Местный ФБР, партнёры IRCC, там годами можно застрять.
-
ви точно про аккаунт? це не кабінет на порталі, а окремий аккаунт, посилання на який є в повідомленні, що я вам вказала. подивіться, будь ласка, уважно.
-
А якщо потім в садочок чи навчання?
-
-
звісно visitor visa
-
із закріпленого повідомлення. там є посилання на цю тему.
-
офіцер погано розбирається в правилах. cbsa це не ircc, звісно, але такі грубі помилки дивують. десь 3 тижні назад прилітав у Ванкувер чоловік по еТА (лише британське громадянство), без дружини українки. і навіть йому видали ворк перміт. при собі, правда, мав паспорт дружини і дітей з візами
-
отличный совет - это невозможно технически. портал не принимает заявки для граждан eTA-required countries. да и в правилах программы черным по белому написано обратное. судя по вашей истории, у них там временное помешательство.