UA to Canada CUAET
-
вам же відповіли і вчора і сьогодні. яких ще відповідей ви очікуєте?
-
повторяю - забудьте про анкету, делайте eta и летите. они никак не связаны
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста кто-то отправлял паспорт на вклейку визы в Париж? Интересует сколько дней это заняло и сама процедура
-
даже если вашу анкету рассмаривают, даже если бы вам пришел запрос на паспорт, вы все равно можете сделать eTA сейчас и лететь в канаду, ничего не предпринимая по старой анкете. вам вчера и сегодня сказали уже все. или вы хотите ответ, который вы хотите, а не тот, который правильный?
-
Всім привіт, а якщо в мене є документи( пмж в Європі)вже більше 15 років там живу, але громадянство в мене українське(єдине громадянство), останній раз був за декілька місяців до війни. Мені в аеропорті може офіцер не дати ворк перміт(за те що пмж в Європі). Були якісь випадки чи їм всерівно?
-
Доброго вечора) Хто може допомогти написати лист та записатися на біометрію яку було пропущено, напишіть будь ласка в приватні повідомлення
-
немає вимоги жити в Україні, тим більше у вас лише український паспорт. іноді виникають питання, якщо в’їзд по еТА з паспортом іншої країни. (два громадянства) але вас це не стосується.
-
Всем привет! Мы наконец-то с мамой получили визы, но только почему-то на 3 года. Хотя у мамы паспорт действителен до 2030 года. Теперь только на 3 года дают?