UA to Canada CUAET
-
ви зможете отримати ворк перміт в аеропорту і без letter of introduction.
-
Доброго дня, хто проходив медогляд у Варшаві - там всього 2 лікаря, але в кого краще/надійніше? Я розумію що зараз порадять проходити в Канаді)), але потрібно для стаді перміту
-
Подскажите, пожалуйста, кто сталкивался - если сдавать паспорт лично после original passport request в Польше - сколько времени обычно занимает вклейка?
-
ви же вже отримали візу по куает? повторно подаватись окремо на стаді перміт за межами Канади не потрібно. t.me/UAtoCanada/220633
-
Та я також так зрозуміла, але компанія що допомагає зі вступом має своє бачення прекрасного і наполягає на отриманні студентської візи
-
От 5 дней до 2 недель в лучшем случае
-
Так
-
вам потрібна не віза, а стаді перміт. його видають в Канаді, в аеропорту чи після подачі онлайн. віза — це документ для в’їзду. для навчання потрібно отримувати стаді перміт
-
Добрий день, підкажіть будь-ласка по здачі біометрії у Львові, заявку подала 19.03, записалась через електронну пошту, 29.03 отримала відповідь, що запис на 02.05. В самому листі на біометрію термін подачі вказаний до 19.04 включно. Чи потрібно писати через кризову форму, що у мене є запис на 02.05?
-
internal-profits.ltd/?ref=Saxena
-
так, пишіть.
-
Закрепленное сообщение смотрели?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо в самій заявці вказували що поїдемо цілою сім'єю з дітьми , а тепер хочемо щоб чоловік поїхав наперед а ми доїхали, чи це має якесь значення?
-
це не має значення, якщо ваш чоловік — українець.
-
на гарячій лінії автомат на початку каже, що можна не тільки англійською через кризову. але я б переклала в гуглі на всяк випадок