UA to Canada CUAET
-
Записалась через сайт визового центра В указанный день сдали паспорта на вклейку лично, забирала самостоятельно сразу все
-
нет конечно
-
Я чекав три місяці, і ризикнув відправити до Варшави без запиту, але з копіями наших доків і листом з проханням дати візу дитині. Результат - віза апрувнулась в кабінеті за тиждень і ще за тиждень прийшов паспорт із вклеєною візою. До цього і телефонував і писав в кризову відповідь була одна: ви в пріорітетній черзі - чекайте
-
Дякую)
-
Спасибо
-
Вернее будет перевод «не применяется» 👌
-
В сына в анкете проверка данных Непригоден что это значит подскажите пожалуйста
-
Я не знаю, я спрашиваю. В письме указано, что на это есть только 30 дней) но слышала, что отправляли позже и вклеивали.
-
Я вас не понял какой перевод
-
t.me/UAtoCanada/212627
-
Люди, вибачте, розумію що трохи не про Канаду, але може тут є люди хто стикався з таким питанням, напишіть будь ласка, хто подорожував по Європі з додатком Дія ПЛ? Чи виникають проблеми при пересуванні? Я знаходжусь в Польщі, вже майже рік, маю статус УКР, дні безвізу в зоні шенгену вичерпані (я так вважаю), хочу поїхати до Італії на два дні, чи виникнуть в мене якісь проблеми якщо доказом мого знаходження в Італії буде не віза, а саме додаток Дія ПЛ? Потрібна інформація від людей, хто вже пройшов через це. Купив вже квитки на літак, туда і назад, але трухає то капец, не можу заспокоїтись... І це все ще за два тижні до виліту в Канаду 😭
-
То нужно ждать письмо от ircc на отправку паспорта или можно отправить без письма
-
-
То нужно ждать письмо от ircc на отправку паспорта или можно отправить без письма