UA to Canada CUAET
-
По CUAET требования к документам минимальное: загранпаспорт гражданина Украины. Или у вас просят что-то дополнительно?
-
Round trip билет и нет единую цену, если вы "туда" улетели а "назад" нет, то никто вас не вернёт стоимость билета. Есть некоторые тарифы, которые позволят вам перенести дату обратного сегмента, но не более. Ваш обратный билет никто не будет смотреть, если вы его сами не покажете )))
-
Всім добрий день! Підкажіть будь ласка,я подавала аплікацію з метою подорожі робота,дійшовши до документів,підвисла,якщо я немаю деяких з цих документів що робити? Можливо потрібно писати пояснюючі листи,якщо так то підкажіть що там писати? Дякую)
-
Вы уверены, что должны прикрепить ВСЕ эти документы?
-
Вам достатньо буде тільки паспорт прикріпити.
-
Доброе утро , вопрос по переводу денег из Украины в Канаду ! Кто каким приложением пользовался ?! На прямую с карты на карту я так понял не получается?
-
Доброго де всім! Підкажіть будь ласка, хто з досвідом 1. Вклейка. Якщо я зареєструюсь у vac (наприклад у Дюсельдорф), приїду особисто подати паспорт на вклейку, чи можуть вони вклеїти зразу? Чи я в будь якому разі залишаю паспорт і вони надішлють мені його назад пізніше? 2. Якщо надсилати поштою на вклейку, скільки часу чекати? 3. Разом з паспортом треба відправити Original passport request і все чи ще щось? Наперед вдячна за допомогу 🙏
-
А де ви знаходитесь?
-
Доброго дня, порадьте когось хто відправляє паспорти на вклейку, вже прийшов запит , когось перевіреного. Дякую🙏🏻
-
Доброго дня. Не вклеють за фактом , треба залишати паспорт. Вони відправлять вам кур'єром тільки в тому випадку ,якщо ви сплатите зворотню доставку за їх реквізитами (реквізити на сайті vfs )та чек про оплату покладете в конверт з паспортом. В конверті повинно бути : Консент форма заповнена на англ та запит на вклеювання. (Також чек про оплату доставки за бажанням)
-
У Львові
-
За один день вам ничего не вклеят. Вы можете привезти паспорт, оплатить обратную доставку и вам его по готовности пришлют по указанному адресу. Время вклейки в среднем 1,5-4 недели Паспорт и original passport request нужны для подачи на вклейку лично, если будете отправлять в конверте то еще и consent form (в ютубе есть инструкция как заполнять) ну и в конверт нужно положить чек оплаченной обратной доставки Если обращаться в какой-нибудь dhl они наверняка знают что и как сделать и всё доставят
-
У Вас файл прикріплений прийняло? Повинно залененьким засвітись здається, точно не пам‘ятаю
-
Мене далі не пропускає((