UA to Canada CUAET
-
без PR навряд чи
-
Я собеседовался в Delta PD три года назад - мне сказали, что без PR меня взять не могут
-
Доброго ранку! Вивчала в інеті інформацію про податки з зарплати в Канаді і ніде не бачила, що іноземці мають щось додатково платити. А знайомий чоловіка мого, який кілька місяців тому переїхав в Монреаль, каже, що треба... В нього в результаті 42% зарплатні йде на податки🤪 Підкажіть, будь ласка, наскільки то правда про додатковий податок для іноземців? Чи може це особливість Квебека? Не можу сама знайти в інеті
-
Так майже ви вірно зрозуміли. Тільки не іноземці, а non-residents. Може бути канадець, але не живе в Канаді і має резиденство іншої країни, а в Канаду приїхав не надовго, тоді немає право to claim basic personal amount (не оподаткований мінімум) та інші кредити і тому платить податок вищій ніж мешканці Канади. Якщо ви маєте право на роботу та орендували житло на пів року чи рік, ви рахуєтесь податковим резидентом і маєте право на неоподаткований мінімальний дохід.
-
ваша віза скоро закінчується у старому паспорті?
-
Всім привіт. Таке питання. Чи можу я подаватись на Cuaet вдруге, вже в новий паспорт ?
-
Всiм привiт, чи можу я подати заяву на куает, якщо я не громадянин України, а моя дружина є громадянкою України?
-
Така справа що паспорт закінчується через три місяці і я зараз в канаді але мені треба повернутися в європу на якийсь час. Та хочу зробити новий паспорт і мати змогу повернутися в канаду з візою в новому паспорті на 10 років
-
Доброе утро! Подскажите пожалуйста, кто бывает в наших посольствах в Белоруссии, Финляндии, Эстонии, там можно попасть к консулу на продление загранпаспорта по живой очереди? В какие дни, время? В Онлайн записи нет слотов, да и услуги этой тоже нет(
-
Це дуже гарна новина. Дякую Вам за відповідь! Після 15 липня вже не прийматимуть заявки на цю програму?
-
так, можете звісно. тільки податись до 15 липня потрібно буде, якщо будете по куает за межами Канади подаватись.
-
Потрібно тільки разом? Не можна окремо?
-
тільки не червня, а липня.