UA to Canada CUAET
-
просто ці прямі рейси завжди набагато дорожчі, ніж з пересадкою. і вони не кожного дня літають. вам до якого міста в Канаді потрібно долетіти і коли? в в одну сторону чи зворотній також?
-
якщо в Манітобу тоді мінімум 2 пересадки буде. коли будете бронювати, то не вибирайте самостійну пересадку, завжди беріть єдиний квиток. але я думаю ви і так це знаєте. є рейс емірейтс комфортний, з пересадкою в Торонто, але ціни майже в 3 рази дорожче ніж через Європу.
-
прочитайте закріплене повідомлення, будь ласка.
-
якщо рейс перенесуть, або буде велика затримка — це будуть ваші проблеми і додаткові витрати. якщо квиток єдиний — то авіалінія буде все вирішувати за вас сама.
-
Подскажите пожалуйста ,заполнил анкету.как что дальше делать,не могу понять... подскажите пожалуйста...биометрию когда ,как сдавать? вначале должен дождаться письмо на электронную почту по анкете?или отдельно записываться на биометрию?какие где сроки?или надо было вначале биометрию сдать?запутался вообще...есть кто может помочь в этом вопросе советом
-
ні, це можуть бути різні авіалінії, які в одному альянсі (є різні альянси — one world, skyteam і тд) якщо купуєте квиток на сайті авіалінії, то він завжди єдиний, тому що рейси з самостійною пересадкою продають агрегатори (там зазвичай пишеться “self transfer”) ну і взагалі, я завжди раджу саме на сайті авіалінії купувати, так надійніше.
-
я не знаю, як ви купуєте квитки і де саме. принцип я пояснила, що таке єдиний квиток, а що ні.
-
Через пайсенд пробовали?
-
Лучше всего через бинанс 1) Бинанс - 1 CAD = 28,40 2) В банкомате scotiabank с карточкой приват банка - 1 CAD = 28,49 С бинансом больше времени занимает но не выходя из дома, неограниченное количесвто средств С приват банком ~ 400 CAD в неделю Используйте банкоматы scotiabank там пока по моим наблюдениям самая маленькая комиссия. Отключите двойную конвертацию, а то будете платить 1 CAD = 30,4