UA to Canada CUAET
-
Всім привіт, що робити якщо паспорт повернули і не вклеїли візу, може не туди відправили але вже 30днів пройшло з моменту листа, що робити зараз хто з таким зтикався ?
-
Доброго вечора. "вибачаюсь,що не по темі" Завтра у дитини день народження 7 років документ можу показати. Залишилися без роботи. Можливо можна отримати допомогу продуктами харчування. Щоб хоть якесь свято зробити дитині. Навіть подарунка немає. Гроші не прошу. Знаю з ними проблеми у всіх. Дитина просить крабовий салат, Відбивних та морозива. Вибачте,мені дуже не зручно.
-
Любой, кто заинтересован в размещении в Интернете, вы будете работать с моей арендной компанией в качестве онлайн-издателя, и вы будете публиковать список компаний в Интернете и получать 500 долларов в неделю.
-
Чи є в Канаді сайт за аналогом hotline для інтернет магазинів?
-
Shopping.google.com
-
Не парьтесь. Отправите паспорт на вклейку после одобрения визы, приложите ещё раз сопроводительное письмо с объяснением, и вклеят вам визу.
-
добрий вечір, підкажіть будь ласка, я вже давно отримав візу і все добре, вирішив допомогти своїм знайомим, вони вже здали відбитки пальців (біометрію), і їм прийшли такі листи, скажіть будь ласка (бо я вже не пам'ятаю давно отримував), з цим листом уже можна їхати на здачу паспорта на вклейку, чи має ще одне прийти?
-
Тоже самое было, пришел паспорт ребенка с одной буквой "а" в имени,а аппликация подана по свидетельству где две буквы "аа", сделала новую заявку с новым паспортом и отправила без запроса, старую аппликацию отозвали 30.03, по новой 31.03 вклеили визу
-
Если вам нужны стики для Гло или айкоса , а также Эльфбары - напишите мне в личные😁