UA to Canada CUAET
-
Кто подскажет как подать на помощь Вообще без денег буду по прибытию
-
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1620&top=38
-
вся інформація є в закріпленому. не рекомендую без грошей прилітати — так собі ідея у вас. ну і допомога не за один день приходить. на неї можна подаватись лише після того, як приїдете в Канаду, а не до
-
Доброго дня! Підкажіть, як ви відправляли паспорт дитини з України на вклейку візи? І чи потрібно ще якісь документи додавати до листа?
-
Какие документы и куда сдать?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, які зараз актуальні листи треба роздрукувати, щоб здати документи дитини без дитини, і які, щоб забрати?
-
Такие же, как и для взрослого.
-
Доброго вечора,хто подавався в Туреччині на cuaet, якщо вже здали беометрію , то скільки чекали?
-
Маю на увазі, які документи прикріпити до паспорта дитини, щоб дати її паспорт на вклейку візи
-
Але як на мене, цього недостатньо. Здавати документи буду я, сестра. Забиратиме — взагалі не член родини. Чи не потрібні якісь спеціальні документи (довіреності)? Чи потрібні представнику якісь документи від батьків на право взаємодії з паспортом дитини?
-
Какие же именно? Девочка явно без опыта. Насколько я понял, будет сдавать не свой паспорт. Понятно, что нужно взять перечисленное в письме-приглашении на вклейку. А ей, как представителю, что с собой иметь? Доверенность от родителей ребенка? Есть актуальная форма?
-
Чтобы получить адекватный ответ на вопрос, нужно это вопрос правильно задать, указав сразу все вводные, а не тремя отдельными сообщениями после наводящих вопросов 🙂 Документы: паспорт ребенка, запрос на паспорт, консент форм, подписанная одним из родителей, с указанием данных третьего лица, которое будет подавать и забирать паспорт. Это для подачи. Чтобы получить паспорт: удостоверение личности, копия паспорта, который будете забирать, копия консент форм с указанием ваших данных.