UA to Canada CUAET
-
я сьогодні допомагала учасниці і дзвонила на гарячу лінію — хвилин 5 було очікування. спробуйте ще протягом дня.
-
мы звонили на номер в закрепе всего 2-3 часа назад, вполне успешно
-
Добрий день, є ті хто відправляв поштою паспорт на вклейку в Варшаві ? Замовила послугу сповіщення на e-mail коли посилка буде одібрана , але вже с 4 числа посилка «сидить в автоматі» і далі немає листа( це статус посилки в закрепі, щось я нічого не розумію(
-
Замовила зворотню кур’єрську доставку. Чек в листі.
-
Ви замовили курєрську доставку?
-
Здравствуйте всем. У меня 3 вопроса. Пожалуйста кто живёт в Ванкувере подскажите пожалуйста: 1. Какой банк сами лучше открыть счёт? Чтобы дали нам и дебит карту кредит карту тоже ? 2. Сколько денег собой можно взять до Канады?( Ванкувер) нас 3 рое. 2 взрослые и 1 ребёнка 8 лет. 3. Мы прилетим в Ванкувер конце Мая. Или без проблем даёт нам государственную помощь ( 3к)? Я так читал что организация S.U.C.C.E.S поможет дополнить форму и тд? Буду благодарен если ответите нам. Спасибо большое
-
Вы чем отправляли? Почта Польска?
-
Ви точно адреси місцями не переплутали? Кому відправляємо в правому нижньому куті? Бо конверт все ще у Вроцлаві
-
Заказное письмо с подтверждением получения? (Жёлтую карточку приклеили на конверт с обратной стороны?)
-
Идите на почту и узнавайте, что с посылкой. Вам правильно выше написали: она лежит в том же отделении, в котором вы ее отправили. Ну или некорректно отображается информация на их сайте со стороны пользователя. Возможно, работник почты увидит другую информацию и скажет, что с вашей посылкой.
-
І правому нижньому куті треба було написати оце: Canada Visa Application Centre in Warsaw Aleje Jerozolimskie 179, 2nd floor, Warsaw 02-222, (CH Blue City, 2nd floor) Я двічі відправляла і чудово доходило Доречі - кур'єрська доставка за 127 злотих це про повернення, при відправці ви на пошті польській замовляли доставку з врученням і повідомленнями?
-
Все правильно вказала , зверху адрес мій , знизу в правому куті адресу vfs Варшави
-
Схоже вони не змогли її доставити, сходіть на пошту - адреса на штампі
-
Идите с этим на почту. Вам вернулся ваш конверт.
-
Так я вказала все що треба , як ви написали. На пошті замовила доставку з врученням і повідомленнями. 127 злотих за зворотню доставку оплатила і вклала чек в конверт. 4 числа прийшло щось таке на мій адрес.
-
Збережіть чек, потім додасте до листа в кризову форму, що Ви справді намагалися Але досить дивний збій