UA to Canada CUAET
-
Приєднуйтесь до нас 18 квітня о 19.30 (EST), щоб дізнатись про програму : “Трудовий міст для новоприбулих”. Програма спрямована на надання допомоги та консультацій з проблем, з якими зтикаються новоприбулі іммігранти при пошуку роботи. Кар’єрні стратегії. Кваліфікаційні вимоги, які необхідно враховувати для безбар’єрної інтеграції в суспільство та отримання канадського досвіду на ринку праці. Допомога в пошуку можливостей для працевлаштування. Посилання zoom після реєстрації. Реєстрація безкоштовна. bit.ly/41uEuqe
-
гайд почитав, але все одно є питання по отриманню фін. допомоги. У гайді написано шо отримуєш допомогу відкрившим рахунок у Канаді. Але такі гайди по всіх країнах, та таку допомогу можливо отримати наприклад на рахунок у банку Revolut. Може хто може сказати можливо цю домогу отримати на рахунок Revolut-а? В ньому всі реквізіти рахунку будуть такі як у рахунку відкритого у банку Канади
-
Здравствуйте да конечно самый лучший курс в канаде. Но не везде меняют
-
если реквизиты канадские - не вижу проблем
-
если в заявке на визу CUAET я указал что не был судим, но на самом деле мне забрали права за вождение в не трезвом состоянии и за ДТП на 5 лет (я въехал в остановку за городом, женщина пассажир повредила ногу только а так слава Богу никому ничего не случилось) но я все штрафы оплатил, женщина жива здорова и лечение я ей покрыл. То мне кранты в Канаде?(
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/minor-children-travelling-canada.html
-
закрепленное сообщение читали?
-
Всем доброго времени суток! Кто в ближайшее время сдавал на вклейку в Берлине, как быстро вклеили?
-
В чат по Торонто с этим объявлением, пожалуйста