UA to Canada CUAET
-
Доброе утро. В Дании нет vfs global Канады?
-
Доброго ранку, можливо у когось була така ситуація, подалися сім'єю (я,чоловік і 2 дітей).Я з сином отримала візи, а чоловік(іноземець) з маленькою донькою ще ні.Загалом чекаємо вже майже 11 місяців.Вже писали три рази,щоб якось прискорити процес 😔Поки безрезультатно.Можливо в когось було так, що ще можна зробити?
-
розділ What kind of activities are not considered to be “work”? long distance (by telephone or Internet) work done by a temporary resident whose employer is outside Canada and who is remunerated from outside Canada; зараз в них страйк, тому відповіді ви ще не скоро від них дочекаєтесь. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/foreign-workers/what-is-work.html
-
Схожа ситуація, тільки чекаємо трошки меньше. Листи слали, дзвонили. Відповідь одна - чекайте :(
-
Подскажите пожалуйста,если в виде стоит -visitor(хотя при заполнении ставил галочку что буду работать),по приезду не дадут разрешение на работу?Спасибо
-
Ребята, подскажите пожалуйста Как оформить доставку паспорта обратно почтой? Паспорт сейчас в визовом центре в Гааге. Доставка нужна по Нидерландам. Что-то не получается самой разобраться(
-
Письма на запрос паспорта им не хватает
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, не могу понять, чего не хватает из документов?(выделил красным) и почему имэйла не хватает, но письмо пришло!
-
и + информации о получателе...
-
Дадут
-
Привіт 👋 Питання до тих, у кого шлюб з громадянином іншої країни (не українці) Читала в чаті, що дехто чекає візу вже рік. У нас така ж ситуація. Чекаємо вже рік…. Я отримала (українка), чоловік - все ще ні. За цей рік біло 3 додаткові запити щодо документів. Все надіслали. Але все ще немає ніякої відповіді. Підкажіть, які ще докази ви надсилали? Може, у когось була подібна ситуація і ви надіслали якісь документі і врешті решт дали візу чоловіку/жінці? Можна в приватні написати. Дякую всім за інформацію