UA to Canada CUAET
-
Temprory Resident and Work Permit in next drop-down menu.
-
t.me/canadakaknado_info/94
-
если вы на сайте airbnb.com - там цифры в USD. если на airbnb.ca - в CAD
-
а какой калькулятор считает, что останется 2187?
-
Здравствуйте. Есть ли возможность получить по CUAET место для проживания бесплатно в Онтарио?
-
а выбрать провинцию из списка на каждой странице чем не подходит?
-
Для Альберты такого нет?)
-
он не учитывает базовый вычет в 15000. вот два калькулятора, считающих правильно: www.wealthsimple.com/en-ca/tool/tax-calculator/ontario turbotax.intuit.ca/tax-resources/ontario-income-tax-calculator.jsp#
-
Всім привіт) Вибачаюсь одразу за питання, якщо прям не дуже в тему ( Хотіла спитати: маю рейс з Сучави в Калгарі через Бухарест і Париж (тобто дві пересадки) авіакомпанія Tarom. Через моб застосунок змогла зробити чек ін лише на перший і другий рейс, а саме на третій Париж-Калгарі не можу і пише, що треба в аеропорту. Хтось стикався з такою ситуацією і як краще в даному випадку зробити? Зараз в аеропорту і сказали чекати початку реєстрації і там розберемось (а я поки не сильно розумію як то має бути) 😅 Всім дякую зарання 🙏🙏🙏
-
рейс Париж-Калгарі у вас якою авіалінією? westjet? і в якому саме додатку ви намагались зробити чекін?
-
Так, він самий) Пробувала в додатку Tarom (зрозуміла, що не прокатить) і пробувала на сайті westjet, а там не знаходить білет ( (Пише check in unavailable) Можливо я щось не так роблю і Ви зможете мені підказати, то буду дуже вдячна🙏 Можете писати і в приватні.