UA to Canada CUAET
-
Обратитесь в CUAIS в терминале 1 или Airbnb
-
Добрый вечер! Если пришло такое сообщение, визу одобрили и надо высылать паспорт на вклейку, верно? Каким сервисом из Украины лучше осуществить отправку? К паспорту приложить письмо ( ориджинал паспорт реквест) и все? Обязательна ли отправка в течении 30 дней? Спасибо
-
Я могу только сказать как было у нас . 2 недели. Но знаю это зависит от города и тд .
-
Добридень. Запитання про Procedural Fairness. Просять надіслати підтвердження на дитину, що вона є членом сім'ї громадянина України. Подавалися по батькові. Як доказ родства прикладаємо свідоцтво про народження дитини та закордонний паспорт батька. Але в заграпаспорті немає ім'я по батькові, а в свідотсвi про народження дитини у батька э. Чи треба прикладати ще внутрішній паспорт батька з ім'ям по-батькові чи можна тільки закордонний паспорт скинути? Дякую за відповідь. може, у кого є досвід, хто як робив. Дякую
-
Thank the Lord for the successful profit from her company. this is a miracle from Mrs Naomi With little 500$ investment I got $5000 profit. Successfully. @trade_with_Naomi t.me/+kwruZiByaGowYWRk
-
t.me/+DYc0FYhdxwE4ZDlk
-
Вітаю.хто може підказати по ситуації якщо при першому file taxes забули додати форму т5007 і зараз хочемо refile і з цього приводу маємо декілька питань.дякую
-
Не обязательно