UA to Canada CUAET
-
Подскажите пожалуйста лечу в Канаду в Саскачеван пересадка в Торонто.В Торонто нужно показать work permit . Заранее спасибо
-
I can’t believe my eyes 😱 I just received $5600 from a platform I invested just $500 3days ago.. now I believe them. They’re promo plans just kicked off you don’t have to miss this. You can as well join and contact them for yours via 👇 t.me/+7iaj8N0lyBxlYzI0
-
visa.vfsglobal.com/rus/en/can/attend-centre/RostovonDon visa.vfsglobal.com/rus/en/can/book-an-appointment
-
ознайомтесь із закріпленим повідомленням
-
чим небезпечний?
-
Можуть навіть не розглянути як документ.. тому що там є такі пункти як спільний аккаунт банку, спільний договір на нерухомість, на страхування і таких документів я не бачила.. Тобто страхування на двох осіб чи аккаунт банку, відкривають договір але вказується заявник .. ось тому переживаю і цікавлюсь що і як
-
Доброго дня,а якщо біометрію здавали у Львові,чи можна на вклейку візи паспорт здати у Лондоні?дякую
-
Здравствуйте,получилось у вас заверить у канадского нотариуса или все же нашли нотариуса,в той стране,где проживали?С оплатой не было проблем? У нас сейчас нет зарубежных карт,украинские не работают ,российские тоже,можете помочь как решили этот вопрос или может быть кто-то из участников чата ответит?Буду признательна за ответы!
-
Так звичайно. Де Вам зручніше буде
-
Привіт 🖖 Я шукаю працівника для роботи з орендою….оренда будинків на моєму ринку, Facebook та інших… Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь так 📍