UA to Canada CUAET
-
Прийдет! Ждите и запрос на ребенка отправите вместе, напишете объяснительную им что вы ожидали и ребенка того и не выслали вовремя
-
це стандартний лист letter of introduction. не по куает без медогляду робочу візу не дають, по куает потрібно пройти протягом 90 днів після вʼїзду в Канаду.
-
Супер, дякую. А може ще хтось знає, що робити, якщо заповнювала донькі на один паспорт і прийшов запит на вклейку, а отримала новий її паспорт і хочу вклеїти в новий.
-
Дорогие участники, группы)! Подскажите пожалуйста, кто знает или сталкивался. После прибытия в Канаду и получения разрешения на работу, можно ли выехать на пару месяцев из Канады, а по возвращению пользоваться тем же разрешением на работу, которые было выдано ранее.
-
Підкажіть будь ласка по work visa W-1, можна медецину сдавати після виїзду в Канаду ( бо мені прислали лист де вказано що я маю мати дійсні висновки мед єкзамена на момент прилету до Канади ) чи це всім автоматично приходить ? і чи дадуть ворк перміт в аєропорту ? Дякую .
-
t.me/UAtoCanada/216606
-
t.me/UAtoCanada/229157
-
The Apostille Convention will come into effect in Canada on January 11, 2024. Joining the Convention means that Canadian citizens and businesses will be able to submit Canadian public documents, such as birth and marriage certificates and education, export and corporate records, for an authenticity certificate called an ‘apostille.’ мне это кажется self-explanatory
-
@paors ду ю ноу самсин эбаут зыс? www.miragenews.com/canada-joins-apostille-convention-for-public-1007388/
-
Вітаю! Підкажіть, яким чином знайти кур'єрську службу для відправки паспорта на вклейку в Лондоні? Буду дуже вдячна, якщо можна з кимось порадитись стосовно цього питання.
-
Доброго дня, якою поштою в Польщі користувалися?
-
Добрый вечер. Можно ли поменять польское водительское удостоверение на канадское?
-
Особой разницы нет, сроки везде +/- одинаковые - в течении 1, максимум 2 рабочих дней посылку доставят. Я отправлял через DHL