UA to Canada CUAET
-
Конечно. Подавайтесь смело. Она как член семьи украинца.
-
Подскажите, пожалуйста - при подаче паспорта лично на сайте есть информация о том, что нужно 2 photos 3.5 cm / 4.5 cm if you are a permanent resident applicant Это ведь не касается CUAET?
-
Не, я про физическую подачу в VAC центре, не про анкету - если правильно вас понял)
-
Вам внутрішній паспорт укр не треба За інше не підкажу))
-
Підскажіть будь ласка. 1. Якщо ми з чоловіком не у шлюбі ,в мене немає внутрішнього паспорта України ,але є закордон паспорт ,а в нього немає. Разом вже багато років (також є дитина) Живемо вже майже 10 років в Ізраїлі ,чи варто подаватись по програмі CUAET? 2. Якщо так ,чи є в тебе варіант вибрати самостійно провінцію в яку хочеш поїхати?
-
Если хотя бы один из вас гражданин Украины, то можно подаваться на визы. Провинцию выбирайте сами, никто никого не ограничивает.
-
Спасибо!
-
Нет, cuaet - это не permanent resident applicant
-
I gave listening ears to her mentorship and teachings. It have been easy with my investment of $500 in 5 days. I received $10,000 in return profits, and I don't want huge returns. I only want a trusted trader educator. I want to use this time to give due appreciation to t.me/+GU0abDe9OYpkODRk
-
Доброго дня. Є таке питання, коли отримували візу по CUAET (ми вже у Канаді), доньці 7 років вклеїли візу тільки до 6 серпня цього року, expiry date. Підкажіть будь ласка, до кого треба звертатися, до консульства України чи подовжити візу треба через IRCC portal. Хто вже стикався з подібним, який процес? Заздалегідь дякую 🙏
-
віза не продовжується. на візу потрібно подаватись знову. подача на куает — до 15 липня, після цього вже не можна буде податись.