UA to Canada CUAET
-
Омг , а что делать если заканчиваются 90 дней, но все ещё не пришло сообщение в кабинете ?
-
Доброго дня! Подавався в середині лютого на CUAET разом із дружиною (вона іноземка). У травні їй надіслали Procedural Fairness. Я прочитав, що це запит на підтвердження наших стосунків. Наразі в нас є нотаріально завірений переклад свідоцтва про шлюб, але я також хочу додати скріншоти спільного листування і фотографії за різний період. Підкажіть у якій формі це краще зробити? Я пам'ятаю що там тільки 1 файл і обмеження до 2МБ Дякую!
-
я делала нориальный пдф просто потом через программу уменьшала размер файла. с 4.3 уменьшило на 1.9мб
-
Ничего не делать. Вы медосмотр прошли, подтверждение об этом от врача получили. К вам вопросов нет.
-
90 дней дается на прохождение медосмотра, а не на получение нового пермита
-
По прилёту дают отель сейчас?
-
в Торонто на жилье конкуренция 100+ человек, при чем не важно на какое, кол-во скама просто несусветное, так что пока не подпишите бумагу и не возьмете ключ от квартиры в руки даже не думайте ни за что платить) только, и только по месту
-
Вітаю підкажіть а в якому офісі в Європі найшвидше вклеюють візу? дякую
-
Ви надсилали кур‘єром? Взагалі де можна прочитати про процедуру надсилання візи з України в Європу?