UA to Canada CUAET
-
Никто ничего не дает. Что купите, то и будет
-
👋Здравствуй👋 Есть желание начать делать 200$ каждый день?💎💵 🛑🧑🎓Вручаю лично тебе шанс залететь в мою тиму.🖖 ‼️🔥Никакого опыта не нужно, всему обучим АБСОЛЮТНО БЕСПЛАТНО.👥 🚀🛑Моя работа совершенно легальна. Приглашаем в команду совершеннолетних.🧘 🤙📈От тебя требуется только время и неутолимое желание поднять денег 📛📩Если тебя интересует, напиши сюда👉 @Garciya_Alevdo_Satrent10
-
Не могу - 20 лет на Вэлфэре сижу! Уже разленилась.
-
Добрый день, вопрос больше не по теме Канады, а по теме Шенгена, может у кого-то есть опыт: если я из Польши отправлюсь в любую другую страну Шенгена !самолётом!, проходим ли мы в таком случае паспортный контроль в аэропортах? Или как всё происходит? Спасибо
-
Не уверен что такая существует. Её вряд ли возможно объективно вести, так как многие люди приезжают получить WP, а потом улетают обратно в Европу, чтобы завершить там дела и уже вернуться позже. Или по другим причинам на время улетают из Канады, но планируют вернуться.
-
Таке, що подаються всі кому не лінь. З них фактично приїзджає до Канади лише 20% (якщо точніше - 21.5%; і ні, сюди не підходить правило 80/20). Через решту (через ті 78.5%, через тих, хто і не думав їхати) ті, хто дійсно хоче і збирається до Канади й досі чекають на відповідь, і деякі з них чекають вже більше року.
-
Ті хто мають бажання, поїдуть, будуть працювати, зроблять ПР і залишаться в країні. Все. Все інше, це просто вода, яка л'ється без сенсу. Канада досить забезпечена країна, щоб турбуватися про те, хто залишиться, а хто поїде. І місця тут достатньо кожному.
-
Сенс не в тому, чи вистачить місця, чи Канада забезпечена країна, тощо. Сенс в тому, про що написали вище. Тобто не більш як констатація факту.
-
Знову ж таки, Канада не виставляла ліміт на приймання українців. Вони просто відкрили програму і сказали їдьте всі хто хоче і має паспорт. А наші люди вже вигадали якісь черги, якісь рамки для себе і для інших. Деякі анкети розглядають довше, деякі скоріше, це просто фактор людини + бюрократія.