UA to Canada CUAET
-
Original passport request
-
Доброго дня! В візовому центрі Варшави при здачі паспорту на вклейку візи представнику сказали, що не вистачає документу про дозвіл на включення візи, який має бути в особистому кабінеті pdf файлом. Я вперше чую про подібний документ і відповідно немаю нічого подібного. Можливо підкажете, що це за документ?
-
представнику - може щось н ете роздрукували
-
Может есть здесь люди с похожей ситуацией !!! Админ уже отвечал Муж Украина жена Беларусь - брак зарегистрировали в Украине, фамилии разные так как у меня есть недвижимость в Беларуси , апостиль на св о браке нет( сейчас находимся в россии) поставить нет возможности, в Беларуси легализовать документ без апостиля не делают, пришло письмо о том чтобы подтвердили подлинность св о браке Как быть ? Замкнутый круг 🥲
-
як ви готували документи? по якому списку? що саме подали?
-
Тоді щось неясно
-
Усім добрий день! Для тих, хто може переймається з приводу тривалості процесу вклеювання візи в Італії: з Італії кур'єром відправив паспорт 30.05 до віза центру в Римі, 05.06 його відправили до IRCC Office, того ж дня там його отримали, 06.06 відправили назад до Риму, того ж дня відправили кур'єром назад, 07.06 отримав паспорт з візою. Нехай щастить! P.S. Туди відправляв через DHL, з Риму мені відправили через TNT
-
Таке питання, я вже отримала візу , ще в грудні, дитина досі не отримала запит на вклейку візи , та ще коли подавали заявку не підгрузили свідоцтво на англійській ( тільки на українській), хто був в такій ситуації ? Обов’язково треба переклад свідоцтва ? Чи краще перекласти документ та загрузити його ? Бо вже дуже довго чекаємо . Дякую !
-
В Варшаву я отправляла, вернули назад, написали ждите.