Pets to Canada
-
Уважаемый. Достаточно. Тыкать будете своему парню. Читайте чат, шапку, ищите инфу. Спрашивайте то, чего не нашли. Не занимаетесь высерами и не забивайте чат ненужными сообщениями.
-
Не позорь авиацию 🙂 О вас и так не самого лучшего мнения люди
-
Я такими користувалася перед виїздом з Харкова, коли евакуювалась звідти. Почала давати за 5 днів до виїзду. Не дуже допомогло, нажаль. Після доби в поїзді, кіт не ходив до туалету ще 3 дні, доки в Польші не поставили уколи… Але можливо вашій киці допоможе
-
Всем привет! Друзья, вопрос для тех кто покидал Канаду с животными, какие документы нужны для вылета? Подскажите пожалуйста
-
Нам в Ірландії виписали хороші - треба було дати одну ввечері а одну зранку за 2 години до виліту - я дала тільки одну - все пройшло Ок - спала всю подорож
-
Обратите внимание на закрепленное 22, сертификата должно быть два, международный и для ЕС
-
t.me/petstocanada/120197
-
www.intercity.pl/pl/
-
В іншого. На сайті Інтерсіті польському
-
Дуже дякую
-
Добрий день. Уточніть, будь ласка, ви у митного ветеренара що в закріпах міняли форму1 чи в іншого? І поділіться, будь ласка, на якому сайті покупали квиток на потяг Хелм-Варшава. Дякую.
-
Гос врач не подписывает IATA, только частный
-
Спробуйте) Продаж відкривається о 8:00 за 20 днів до дати. Це дуде проблематично. А на Хелм є завжди)
-
А не можна було купити квитки на потяг Київ -Варшава? Мені треба буде їхати саме цим маршрутом то я думала, що є прямий потяг, а не з пересадкою у Хелмі.
-
Так, якщо у вас не велика тваринка.
-
Все було за розкладом. Квитки купували зазделегідь.
-
Закрепленное 38 посмотрите, пожалуйста
-
Чи були затримки потяга на кордоні? З Хелму до Варшави квитки купували завчасно чи по приїзду?
-
Щиро дякую вам
-
На Хелм квитки на сайті Укрзалізниці?
16 Jan 2023, 06:08
100005/174611
about an hour ago