Pets to Canada
-
Доброго дня! Хто останнім часом летів з Відня, поділіться будь ласка досвідом. Переживаємо, чи достатньо у нас документів. Є паспорти, укр. форма-1 та сертифікат про титри.
-
Спасибо!
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Затримки потяга не було. З Хелму до Варшави треба купувати завчасно, бо може виявитись, що не буде білетів день в день. Але якщо з двома-трьома пересадками можна буде знайти. Та все ж краще завчасно
-
Ще що мене здивувало, я ніде проце тут не читала, при проходженні в Торонто коли я пройшла з кішкою на руках через рамку, по кішці провели декілька раз якоюсь палочкою з паралоновим кінцем потім вставили в якийсь аппарат і коли після зчитування там світилось зеленим сказали що все добре і можна йти. Тут чомусь ніхто про це не писав. Чі це я тільки така везуча? 🙄
-
Всім привет. Кто летел с AirTransat как у вас животное отображалось в билете? При покупке места прислали письмо в шапке которого было написано confirmation, животное внизу как доп услуга и цена указана. Но в самом билете сейчас при проверке я не вижу чтоб отображалось животное. Ни через сайт, ни через приложение.