Pets to Canada
-
Вітаю! Буду дуже вдячна, якщо хтось зможе поділитися контактами або посиланнями на страхування тваринки (кота) в Новій Шотландії, Галіфакс. Можливо вже хтось стикався з цією процедурою 🙂
-
Доброго вечора, хто реєстрував тварин через компанію Aircanada щоб взяти їх з собою в кабіну? За яким номером до них потрібно телефонувати ?
-
Trupanion
-
Є обидва, український та робили новий у Германії ЄС
-
Дякую
-
Паспорт ЄС чи український?
-
У нас тільки паспорт зі всіма вакцинами та чіп, антитіл не має. Мене цікавить чи потрібні вони для США якщо з Канади летимо
-
А які в вас документи?
-
Основні вакцини та чіп робили в Німеччині, а вакцину проти сказу в Австрії. Але в Канаді майже рік і через півтора місяці нам потрібно знову вакцинуватися. Тому вакцинувати будемо в Канаді. Але мені цікаво чи потрібні обов'язково антитіла
-
І в німецькому є вакцинація, що зроблена в Німеччині, так?
-
Дякую ❤️🙏
-
Якщо ви так довго в Канаді, то вже не треба буде, тим паче, якщо нова вакцина буде зроблена тут.
-
Щиро дякую)Маю такі ж капсулки,почала давати собачці,особливих змін не спостерігаю)
-
это нормальный паспорт, не переживайте. Если там вся информация дублированная на английском, нет вообще никаких проблем. Это тоже международный паспорт.
-
Спасибо)))
-
Ребята вопрос Сколько стоит билет за собаку максимум
-
Де можна знайти оф. інформацію про огляд ветеринара за 72 год. та відмітку о глистогоні? На сайті Канади з правилами щодо в'їзду цієї інформації немає. Тільки про сертифікат
-
В салон 50 евро по континенту, 100 трансатлантика, в багаж - зависит от размера переноски. Туркиши - отдельная история
-
это не для канады надо, это надо, чтобы из грузии выпустили
-
Дякую 🥲
16 Jan 2023, 06:08
100087/175706
36 minutes ago