Pets to Canada
-
Зрозуміло. Дякую 🙏🏽
-
При зльоті/посадці обов'язково під сидіння, а впродовж польоту - індивідуально у різних авіакомпаній - хтось дозволяє, хтось не дуже
-
Вітаю,маю питання, летить мама з котом, всі документи та щеплення є,сертифікат IATA в процесі, їде з України до Варшави потім на Торонто,купили білет через оператора Lot зразу з твариною,але ніякої інформації оператор про кота не просила, це нормально?чи треба тепер треба дзвонити ще раз і давати цю інформацію чи це вже в аеропорту?
-
Тоді все ок. Їдьте спокійно
-
Так котик confirmed
-
Вам прийшло підтвердження квитка на пошту?
-
Чи треба мені зі сторони Канади щось робити? Заповнювати якісь документи тощо,і як сплати мито?
-
В декларації вказати, що у вас є live animal - в аеропорту офіцер вам дасть короткий опис декларацї. Потім, як вже зробити ворк перміт в аеропорту, там буде два коридора: для тих, кому є щось декларувати, і тих, кому нема. Вам у перший, віддаєте цей опис. Ну а там згідно того, що вам скаже офіцер. Мене просто пропустили, і я нічого не платила.
-
😅дякую за допомогу🙏
-
Так, це робить людина, що летить. Ви, як людина, що вже в Канаді, можете зустріти, накормити та покласти спати ☺️ Але в декларації обов‘язково вказуйте. Хтось тут писав про великий штраф
-
Тобто це робить людина яка летить ?, я просто вже в Канаді, думала допомогти
-
Так, вірно