Pets to Canada
-
Я вот переживаю поменяют ли мне ф1 на сертификат, если не прошло 90 дней с момента забора крови
-
Доброго дня!) Підскажіть будь ласка, офіційну інформацію про перевезення тварин з Польщі в Канаду потрібно читати безпосередньо на сайті авіакомпанії якою будемо летіти? Чи є ще офіційні сайти з переліком вимог для тварин на в'їзд у Канаду? Які? Дякую за допомогу🤗
-
Мне Ф1 выдали на Жмеринской 5б, так как транзит через Польшу, но я не успела её поменять на международный сертификат, реально не особо нужный тогда документ, сейчас его обязательно поменять, так как поляки 26 марта ещё пропускали, а с 27 уже только с сертификатом говорили ехать.
-
Так, багато перечитала закріплених, щось для себе виписала. Заходила на офіційній сайт www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/program-terms-conditions/resettlement-assistance-program.html, але напевно не знайшла такої інформації якщо питаю тут. Тому якщо є можливість підказати хоча б де шукати, буду вдячна🙌
-
Мне кажется,надо звонить Светлане Юрьевна и спрашивать.Кстати, к ней надо записываться заранее, я не поменяла, так как в тот день у неё не было времени уже, поищите её телефон в группе
-
1. Что вложено в этот вопрос? Информацию о чем? О полете да. О посадке - нет. 2. Есть. inspection.canada.ca/travelling-with-pets-food-or-plants/travelling-with-a-pet/eng/1575745860029/1575746174301 inspection.canada.ca/importing-food-plants-or-animals/pets/eng/1326600389775/1326600500578
-
Так само і мені сказали...що не знають який має бути інший. Все що я ще зробив,це заїхав на Гагаріна 5,і взяв виписку про огляд собаки.Як пояснили ,по телефону,коли ми їм дзвонили(вже в Варшаві),що сертифікати видають тільки інспектори,які знаходяться поряд, на Гагаріна 15,але вони,ще по телефону сказали,що таких сертифікатів не видають. Більше того,"IATA", про який тут писали,нам також не дали на Гагаріна 5...... Самою більшою проблемою,для нас виявилось,не відсутність якихось документів,а те,що не було місця для собаки в салоні,хоча попередньо ми за все домовились,і забронювали, якби не протести у" Люфтганса ", прийшлось все робити "по факту". Збереглася тільки оплата за білет на собаку,на внутрішніх канадських авіалініях...а на двох попередніх пересадках платили на місці.... Вибачте,за довгий опис,можливо буде комусь корисний,і стане в нагоді.