Pets to Canada
-
Закріплене #2
-
Але це не 100%, я купувала білети через ківі і потім сама на пряму у авіакомпаній для тварини, долетіла, з тваринкою, все добре.
-
Я не знаю случая, что кто-то летел с Европы с пластиковыми переносками в салоне, поэтому очень интересно, что у вас было до
-
Через киви вероятность попасть на деньги и не улететь с животным вырастает в разы
-
А какими авиалиниями вы летали до этого с твёрдой переноской?
-
У нас навіть не міряли хоча буда в параметрах, запитали тільки чи собачці комфортно може встати і повернутись
-
Нет, не 100%, но 98%. Человек должен учитывать наличие мест, лоукостры, пересадки, внезапные отмены/замены, что вразы сложнее сделать, если билеты куплены не напрямую.
-
Дякую
-
Квиток купляєте напряму в авіакомпанії, або ви самі, або нехай рідні куплять вже в Канаді (навіть в аеропорту, як варіант) він все одно електронний. Якщо ні, то @ZebraPet може вам купить (поради безкоштовні, послуги платні;)
-
Дякую Вам щиро. Лечу саме в Едмонтон, мав летіти з Варшави, з пересадкою в Схіпхолл, на основі одного квитка.... але не беруть прямим квитком, бо пес більше 10 кг і пересадка більше 3 годин, перевізник KLM. Тож доведеться по Європі в Амстердам, а звідти купити квиток уже в Едмонтон, Канада, там моя родина.
-
Пропоную свій маршрут, до Амстердама бусіком (Leobus), зупиняєтесь в готелі Ібіс Аеропорт, якщо потрібно і звідки вилітаєте, або так само бусом до Франкфурта і виліт до Калгарі. 10 кг можуть не всі взяти і по Канаді, тому наземним трохи простіше. Квитки куплять заздалегідь, бо не факт, що буде місце тварині
-
Щеби десь знайти точний перелік усіх документів на тварину, маю закордонний укр паспорт на таксу свого, зробив титр антитіл сказу, чекаю результат, ще я так розумію треба отримати перед виїздом сертифікат здоров'я у держветеринара, та він казав, якусь типу візу, з вказанням кінцевого пункту, що спрощує рух через кордони... Буду перечитувати чат!
-
Так, якщо там є прямий, то так буде краще
-
Закріплене 22, і нижче бланки та приклади заповнення всіх документів
-
Народ! Кто летит Варшава - Эдмонтон С 18.04 по 20.04 Нужно кошечку привезти из Польши. Может кто-то летит или родственники О цене договоримся 🙏
-
Може хвост підказати номер Аір Канади щоб зареєструвати собаку на рейс? Дякую.
-
Дякую)
-
Доброго часу, їхатиму до Едмонтона, через Словаччину в Амстердам, звідти летіти до Едмонтону. Може коротко переповісте основні кроки? Звичайно буду вивчати чат, але цільова відповідь завжди оптимальніша) дякую щиро! Маю таксу - 10 кг, маю закордонний укрпаспорт, чип, титр антитіл сказу. Ще раз дякую!