Pets to Canada
-
це зверху для вас повідомлення якщо що)
-
t.me/petstocanada/130829 t.me/petstocanada/130796
-
Ніби відмінили тим хто їде транзитом через Польщу, а наш кіт тут з січня
-
наче як цей дозвіл відмінили вже
-
Мені би взірець того дозволу щоб показати. Зараз в ветеринара
-
Хто має дозвіл на виїзд від повятового ветеринара, бо наш місцевий не знає, що я хочу від нього
-
Дякую! Тут ніхто нічого не знає. Просто якийсь дитячий садок
-
я не знаю, пошукайте в чаті, не можу швидко знайти інфу ось наприклад t.me/petstocanada/128330
-
Так ми з України і паспорт в кота в Україні виданий. Прививки і титри теж в Україні. Тільки кіт вже більше 3 місяів в Польщі
-
Гугл в помощь. А это образец дозвола от повятового инспектора в Варшаве. Для вылета в Канаду у других в графе страна назначения - Канада
-
ну в закріплених було написано, що дозвіл на виліт треба тільки тим хто з України (так було до 27.03) Из Польши: - осмотр, - обработка за 48 часов (если не делали последние 30 дней) - хелс сертификат (?) - если укр паспорт + разрешение на выезд. я колись собі зберігла те що нижче, але не впевнена, що вам він треба((((
-
Одесский ответ это типа вопросом на вопрос? Зачтено! Что мешало-сразу не сообразил, а сейчас наверное уже поздно
-
думаю, Что не поздно. но по сути вопроса: с Вашим ЕС паспортом титры никто не спросит. Но опять таки: бросить в сумку паспорт и титры - не отнимает места и вреда не принесет
-
Я би теж розплакалася але сказали, що є якась пані Катажина яка буде в четвер о 8 год ранку і вона може знати як зробити дозвіл. Чекаю до четверга.
-
я аж расплакался
-
Перечила ще раз свої пости. Де образа? Я подякувала за допомогу.
-
Вибачте, а чим я образила?
-
Если бы Вы так писали изначально - Вы бы получили ответ. А осокрблять весь чат своими словами, людей которые как-то пытаются Вам помочь (я про @Stasy888) и которые не обязаны помогать (кто-то занят, кто-то спит, кто-то ищет Вам ответ) - это так себе, имхо. Поэтому Вам теперь только Катажину и ждать. Ну или админов - они вынуждены будут ответить. в отличие от меня.
-
Може я не чітко написала. Я вдячна усім хто допомагає в групі, бо в ветеринарці важко добитися інформації
-
значит я не понял Вас, извините.
16 Jan 2023, 06:08
3 minutes ago