Pets to Canada
-
Як це повернуть гроші? На якій підставі?
-
Toronto. А оттуда машиной. В таком варианте пробуйте ЛОТ до Торонто купить билет.
-
А, зрозуміло... Я дивився там найближчий аеропорт до Вінніпегу, куди беруть карго-Калгарі. А далі як?
-
Торонто – 2200 км, Калгарі – 1300 км до Вінніпега. Тобто, напевно, треба ще орендувати машину... Це якраз всього вийде вартість уживаної машини... А якщо ЛОТ із Мюнхена з пересадкою у Варшаві, візьмуть – як думаєте?
-
ЛОТ вроде бы не летает в Калгари. Только в Торонто. Из мюнхена лот в Варшаву - можно. Но надо узнавать какие размеры клеток принимают на такие мелкие рейсы. Может быть и такое, что в Варшаву поедете тоже машиной.
-
Велике Вам дякую!
-
Есть. На сайте.
-
А чи є в ЛОТ телефон підтримки українською не знаєте?
-
Любі українці, зробила щеплення і чіпування за гроші і побачила промокод на безкоштовне щеплення та чіпування. Пишіть в лс скину промокод. У місті Харків та Київ
-
Вам надо посчитать на листике это все. Чтобы все эти танцы с пересадками, машинами и прочим - не вышли дороже карго перелета, а люди полетят дешевыми билетами.
-
Це так. Я попередньо впізнавав карго з Мюнхена до Калгарі – 2600 євро. Це без клітки. Контейнер для такого собаки - ще 400. Плюс прийом у ветеринара та щеплення від сказу - ще 200. А в Калгарі зараз ареда машин збільшилася в 4 рази ( попит зріс, а машин немає, під час Ковіда все розпродали), тобто їхати щонайменше 2 -е доби, а мінімальна ціна - зараз 300 євро на добу - це ще 600 плюс паливо - ще 200. І ночувати 1 раз десь треба. Усього виходить 4100 – 4300 євро мінімум. Не весело...
-
Можно на их сайте примерно посмотреть короткие рейсы и какие летают борты. А дальше перейти в раздел travelling with pets in hold. И там расписаны максимальные размеры клеток по каждым бортам.
-
Тогда надо напрячься и оплатить собаке перелет. Удачи Вам
-
Летіти все одно треба...
-
А никто не говорил, что это легко. Если бы у меня была собака такого размера, то я бы не полетел в Канаду :)
-
Если брать во внимание Варшава-Торонто, то там написан полный бред про вместительность. Исходя из этого я бы не доверял и другим рейсам
-
🙏 Дякую!
-
Ну в любом случае звонить, конечно. Благо есть поддержка и на Украинском и на русском
-
Всем привет. Такой вопросик, можно ли онлайн регестрироваться на рейс с животным в кабине или это нужно делать именно на стойке? Уточню, что к стойке мы все равно пойдем сдавать багаж и платить за животное
-
на стійці все зроблять. ми не реєструвались онлайн, підійшли одразу з багажем и котом. багаж забрали, кота оформили, повісили папірець на переноску ‘pet in cabin’, ми заплатили за нього і нам видали боардінг пас
16 Jan 2023, 06:08
102980/176148
15 minutes ago